Reprofit Bratislava

13. feb 2023

Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s Reprofitom v Bratislave? Ak áno. Poprosím recenziu. Ďakujem.

katkaka30
15. feb 2023

Ahoj,
ja chodím primarne do Brna, ale na bezne kontroly, ultrazvuk do BA. Bola som u Dr. Bagociho aj Dr. Urbasikovej, mne viac vyhovuje Dr. Urbasikova, je velmi ochotna, vysvetli, poradi a fakt rozmysla, predtým ako nieco urobi. Dr. B. je tiez dobrý odbornik, ale vzdy som mala pri nom pocit, ze sa ponahla, to bude asi tym, ze je vedúci lekar. Sestričky sú v pohode.

viv009
20. feb 2023

Ahoj tak isto, chodíme do Brna lebo tam robia vklady ale kontroly a vsetko sme riešili v Bratislave, určite za mňa odporúčam, boli sme aj v inej klinike a cele zle. Reprofit úplne iný prístup vsetko, druhý vklad a cakame babo

opatrna38
4. okt 2023

@katkaka30 mohla by som poprosiť nejakú recenziu od februára doteraz? Mám s ňou plánovanu konzultaciu a nemám moc info ci a ako je skusena.

januli89
11. okt 2023

@opatrna38 ja som bola asi pred polrokom v BA. mila poradi, dobry pocit som z nej mala.a emailova komunikacia bezproblemova.

opatrna38
11. okt 2023

@januli89 už som po konzultácii, mám z nej dobrý pocit. Asi hodinu sme spolu všetko detailne preberali a pýtala sa ma také otázky, ktoré som vôbec nečakala, veľmi sa snažila zamyslieť nad predošlými stimuláciami a presne trafila kliniec po hlavičke. Mala som pri jednej stimulácii pocit, že 2 nezrelé vajíčka kt. mi vyprodukovali v inom cenre (reprogensis) vznikli nesprávnym protokolom a tým, že už na 12 deň bol odber. Samozrejme, že to hodili iba na vek a nebolo tomu tak. Sama od seba sa ma ma opýtala, koľký deň bol odber a keď som povedala 12, tak povedala len príliš skoro a protokol mal byť iný. No a ja som za to zaplatila. To je smutný fakt, že pre niekoho je to len biznis, ale ja som dala do stavky zdravie, premrhala som jeden cyklus, financie na to vyčlenené a niekto to odflákol, ako nevydarene obedove menu. Je vlastne veľmi dôležité nájsť si nielen dobrého lekára ale aj spriaznenú osobu. Ide o veľa.

frida1990
24. okt 2023

@opatrna38 ahoj, ku ktorej doktorke v Reprofit BA chodíš?

opatrna38
25. okt 2023

@frida1990 Dr. Urbasikova, zatial som velmi spokojna a to uz mam bohatu historiu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre