Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s Reprofit v Bratislave v súčasnosti? Absolvovali ste niekto na tejto klinike odber vajíčok, social freezing alebo následne vklad ? Ďakujem
@johana_kamenska
V marci som mala stimuláciu, v apríli vklad. Prvé IVF, prvý vklad vyšiel, už som 36 týždeň a onedlho rodím 🙂 pýtaj sa keď ťa zaujímajú detaily
Bola som v marci na vklade nášho posledného embryjka. Zajtra to budú 2tyzdne čo na mňa hľadia 2pary nádherných zvedavých ociek. Za mňa len odporucam
@zuzka3110 ďakujem a blahoželám 🙂, a ktorý lekár sa o Teba staral? ( myslím v Ba aj v Brne ) Je to tak, že ten ku komu ideš na úvodnú konzultáciu Ťa má na starosti po celý čas a je napríklad aj pri vklade?
@barju blahoželám 🙂 s ktorým lekárom tam máš prosím skúsenosť ?
@tessa165 blahoželám 🙂 s ktorým lekárom tam máš prosím skúsenosť?
@johana_kamenska posledné vyšetrenia a vlád som riešila s pani doktorkou Urbasikovou
@johana_kamenska ďakujeme🙂 my sme tam chodili 4 roky, kým sme sa na IVF odhodlali, najprv sme riešili plánovaný styk a IUI, tam som mala doktorov rôzne aj dr Bagocziho, aj dr Urbasikovu (tam aj IUI vyšlo ale neudržalo sa) aj takých čo tam už nerobia. Ale protokol na IVF nastavovala Dr Urbasikova, odber vajíčok mala službu dr Šustova a vklad dr Grossova, aj som potom bola ešte dvakrát na ultrazvuk u Urbasikovej a potom mi ešte volala a sa zaujímala keď už som bola po morfologickom ultrazvuku že čo to bude a dala mi mail svoj aby som sa pochválila fotkou keď sa malý narodí.
@johana_kamenska ďakujem,pevne verím,že to dobojujeme do úspešného konca ❤ . V BA ma mala na starosti dr.Urbašíková a v Brne dr.Frank.
V oboch klinikách ideš lekárovi,ktorý ma práve službu,takže ich vystriedaš viac.
V Brne ale,čo sa mi veľmi páči,tak na vklad ti ide tvoj lekár.Pána dr.Franka musím vychváliť,je to jeden úžasný lekár.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@johana_kamenska Ahoj.tento rok som v januari zacala stimulovat u nich,na konci januara odber.mali sme embrya vybornej kvality vraj.Prvy vklad v aprili -nevysiel.Druhy vklad v maji - nevysiel.
Nevahali sme s manželom a na druhé IVF sme išli do Reprofit Brno.Navrhli nám genetiku,počúvli sme.Vklad som mala na začiatku októbra a v pondelok som začala 10 týždeň tehotenstva.
do Reprofit BA by som už nešla...pre nás stratený čas a zbytočne vyhodené peniaze.