Ahojte baby, mate nejake info ohladne tohto noveho car, ktore bude v Ba ?
Mne vraveli v Brne ze budu mat v Petržalke pobocku ale tiez neviem odkedy
tiež hľadám všade túto info a nič 🤷🏻♀️
@fjane pisala som im na fb a odpisali, ze asi buduci mesiac by mali otvarat a mame sledovat stranku Reprofitu na fb, ze budu informovat 😉
to je skvele, len tiez kym sa zabehnu, moze to chvilku trvat, ale snad budu spolupracovat s celym timom z Brna, aby si hned spravili dobre meno. Radsej by som chodila do Bratislavy ako do Brna...
Prosim ta na fb to neviem najst...je mozne mi poslat link?..a nahodou nevies kde v petrzalke toto car bude?dakujem
@ajka251 ja som im pisala spravu na fb mne tam odpisali to co som vyssie pisala ze mame sledovat stranku Reprofitu Brno
Nam hovorili teraz v Brne ze od aprila su v Ba. Ale ze len sono a nejake poradenstvo budu robit. Inak vsetky ukony budu iba v Brne.
@kvietocek89 to vazne? 😳 Ja ze tam budu robit vsetko..uz som sa tesila,ze sa objednam a ze sa nemusim trepat do Brna..som sklamana..a dakujem za toto info
@ajka251 no mozno casom sa to zmeni, ale nam to teraz hovorili ze len tieto ukony zatial budu vykonavat. Vravela nam to sestricka ktora mi vysvetlovala ako si mam pochat injekcie a ona je slovenka a ze tam bude potom pracovat.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bude to sk pobocka reprofitu Brno ale este viac info k tomu nie je