Reprodukčné kliniky

simca115
30. máj 2024

Ahojte. Rozhodujeme sa medzi reprofit Martin alebo Gyncare Nitra. Čo je podľa vášho názoru lepšie ? Hlavne v prístupe.. ďakujem.

tali111
31. máj 2024

@simca115 ahoj. Ja som v poslednom polroku vyskúšala obe kliniky. Myslím, že ani jedna nie je zlá.
1.x sme boli v Gyncare, tam sú väčšie, modernejšie priestory, super zorganizované, veľmi príjemné sestričky aj koordinátorky. Trošku mi nesedel lekár ale nato som prišla až po vstupnom pohovore do Reprofit Martin s p. doc. Tomášom. Konzultácia trvala 2hodiny, všetko možné vysvetľoval,už aj veci na ktoré sme sa ani nepýtali. Skutočne veľký odborník. IVF prebehlo podobne ako v Gyncare, aj keď v Reprofite beriem ako výhodu to, že robia aj cez víkendy. V Gyncare ma nastavili pekne na pracovný deň odber aj vklad.
Na sonách bol už MUDr. Sakal,taktiež úžasný lekár.
Výsledok 2.IVF ešte neviem ale po týchto dvoch skúsenostiach by som si radšej vybrala Reprofit. Aj keď to mám o hodinu ďalej ako Gyncare. Cenovo to vyšlo tak isto.

simca115
autor
31. máj 2024

@tali111 cenovo ťa to prosím ako vyšlo ?

tali111
31. máj 2024

@simca115 s liekmi približne 1700€

klaudi27
1. jún 2024

@simca115 Ja chodím do Gyncare do Nitry a som tam spokojná 😊

petronela1985
1. jún 2024

@simca115 ja som chodila do oboch. Celkovo keď mám zhodnotiť, tak jednoznačne Reprofit Martin 👌

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre