Ahojte, gynekolog nas odporucil na reprodukcne centrum. Ako taky prehlad o tom ake su a aj nejake recenzie mam. Je toho vela a aj tak je to tazke nieco vybrat. Ale chcem sa spytat ci mi viete prosim poradit co sa tyka casu a dochadzania. Chapem ze zalezi od ljecby... len ze ako asi cca pri Vasich procesoch ste navstevovali centrum a ako casto musel s Vami partner manzel? Sme od Ba a zvazujeme aj moznost centra v Nitre. Dakujeeem 🙂
@kacika8 to je super ze uz mate vysetrene aspon nieco...odporucam hematologiu a reproimuno.... mne nakoniec zistili pricinu na reproimuno...my sme tiez chodili do brna cez najhorsiu situaciu...ale raz za mesiac v marcii na konzultaciu,v aprili na punkciu a v maji na vklad... na kontroli som chodila mojmu gynekologovi... stacil nam papier z centra co nam poslali a 24h negativny test ...za 1h a pol si v brne ...samozrejme nas riesili na zaklade vsetkych mojich vysetrení... ale samozrejme volba je na tebe
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kacika8 ak si od Ba tak by som zvazovala smer Brno...ja som chodila rok do ba a zistila som ze to bola len strata casu...samozrejme pred tym ako tam pojdes vypitaj si ziadanky od gynekologa na reproimunologiu a hematologiu a genetiku bezbtychto vysetreni sa do ivf nepustaj ak nechces zbytocne vyhadzovat peniaze a stratit rok ako ja