Reprodukčná imunológia Nitra a genetika v Bratislave

13. jan 2021

ahojte, neviete cca ake su tam cakacky? na objednanie a potom na vysledky?

andrea_r016
13. jan 2021

Tiez by ma to zajimalo ☺

martinaju
13. jan 2021

Do NR aj 3 mesiace. Prešov je 3 tyzdne a je to lacnejšie takže záleží ako ti to ponahla na genetiku som nebola ale tipujem ze tiez 2-3 mesiace cakacka.
Na vysledky sa caka 2-3 tyzdne

kamika11
17. jan 2021

presov som si obejdnavala pred par dnami, a hned mi ponukla na dalsi tyzden. a genetika v Bratiske- myslis ReproGen? tam som tiez volala v piatok a som objednana na 1.2.2021 (dalo sa aj skor, ale ja som nemohla)

martinaju
17. jan 2021

@kamika11 neviem ja som genetiku neriesila ale viem ze baby cakali dlho

autor
18. jan 2021

@kamika11 ahoj Imunol. v NR ma nakoniec objednali najskor ako mohli, lebo ze musim byt 8t od potratu kvoli ustaleniu hormonov a latok v tele, genetika na Ústav Lekárskej Biológie, Genetiky A Klinickej Genetiky LF UK A FNsP Bratislava odd klin.genetiky... objednavaju na marec, ...v ReproGene aj platis?

martinaju
18. jan 2021

V presove to je inak a myslim ze staci 4 tyzdne aby sa hormony ustalili. A cenu v presove mas od 60-100 eur.
Genetiku by mala oreplacat celu poistovna ak si este na genetike nebola.

autor
18. jan 2021

@martinaju
@kamika11
a ked porovnate presov a nitru, su tam aj ine vysetrenia?
mne moj gyn vravel ze najpodrobnejsie to robia v nitre a jediny vysetruju aj muza, neviem ci im len robil reklamu...

martinaju
18. jan 2021

Aj v Prešove vyšetruju aj muža (v Ba nevyšetrujú) ja som sa pytala na to a vyšetrenia su rovnake. Len v Nr tomatoji 350 eur

autor
18. jan 2021

@martinaju a bola si v presove? ja som z trnavy a to mame brutal odruky, doma mam male dieta, to cely den by mi ho nasi nevedeli strazit... nitra je 35min cesta

martinaju
18. jan 2021

Ja som z Hlohovca a boli sme v Prešove. My sme ale prespali v Prešove keďže priateľ to rovno spojil aj s prácou. Čo sa týka vyšetrenia je naozaj veľmi rýchle. Keď chcete ísť na otočku tak zober dieťa so sebou. My sme boli tak že konzultacia ja a ked mi brali krv tak bol na konzultacii partner potom brali krv jemu ale ked povies ze mate dieta so sebou urcite pockaju tu chvilku kym sa vymenite ak nechces tahat dieta medzi ludi.

martinaju
18. jan 2021

ja som volama v septembri aj do presova aj do nitry do nitry by sme sa dostali koncom novembra vysledky v polovicke januara pretoze sviatky a presov mi dal termin hned len sestricka vypocitala aby som bola dostatocne dlho od vkladu boli sme zaciatkom oktobra.

autor
18. jan 2021

@martinaju no mne maly urcite nevydrzi 8h v aute... uvidime, snad su dobri aj v nitre...
len sranda ze v nitre mi povedali 8t od kyretu a tebe ze stacia 4t... nevies preco?

martinaju
18. jan 2021

Ja som bola len po transefe a nr mi povedali 8 a v presove 4 v ba ze im to je jedno 🤷🏽‍♀️. Dobry su urcite aj v NR mne ale vadilo to cakanie. Cize aj keby bol presov drahsi ideme tam, my sme vybrali presov len kvoli terminu.

autor
18. jan 2021

@martinaju ja som sa objednavala do nitry, tam mi dali 8t od kyretu ze skor nemozu ze nie su ustalene hormony kedze ja som bola uz v 13tt, v bratislave mali termin az koncom aprila

martinaju
18. jan 2021

Bratislava ma este horsie terminy a dokonca vysetruju len zenu.

butterfly333
20. jan 2021

@martinaju presne aj to riešim som z HC no chodím do Imunvital BA ale nie som spokojná no NR je kúsok chodím tam do práce ale NR vyšetrujú asi len oboch no ja chcem.ist sama keďže na vklad ideme s darovanymi embryom čiže muža by nemuseli riešiť. No neviem a Prešov je dosť ďaleko na to aby som tam chodila

martinaju
20. jan 2021

@butterfly333 tak ty vieš že budeš musieť chodiť ja keby mi predpisali intralipidy alebo nieco tak to vybavujem v okoli hc nech mi to niekto poda. A ja som chcela termin hned takze preto prešov. A skús napisat do nr ze ides s darovanym embryom ze si chodila do ba ale ze nie si spokojna ci by bolo mozne preist k nim.

autor
20. jan 2021

@martinaju a nevies kolko sa cca caka v nr na vysledky?

martinaju
20. jan 2021

Cca 4 tyzdne. Znama cakala dlhsie kebo boli este aj sviatky ale priblizne to je vsade rovnako 3-4 tyzdne.

autor
20. jan 2021

@martinaju dakujem a videla som ze si niekde pisala aj do temy hematologia.. tam nevies kolko trvaju vysledky?

martinaju
20. jan 2021

Ja som mala kompletne vyšetrenu krv v 13 rokoch. Tento rok mi brali sice nejake doplnkove a to som cakala na jedny vysledky 3 mesiace pretože korona, pretože málo personalu a plazmu mrazili. Ja inak chodim už len na kontrolu a to mam vysledky do hodiny. Ale tam je to tiež okolo mesiaca tušim podla toho čo baby písali.

butterfly333
20. jan 2021

@martinaju už som im písala termín mi dali 9.2 na konzultáciu

martinaju
20. jan 2021

@butterfly333 teraz asi maju menej pacientov lebo v septembri davali skoro po 3 mesiacoch

autor
20. jan 2021

@butterfly333 do Nitry?

butterfly333
20. jan 2021

Ano

autor
20. jan 2021

@butterfly333 a ked sa smiem spytat tiez ti vraveli ze musis byt 8t po ivf/potrate?

butterfly333
20. jan 2021

Nie ja Nie som po MA.

majinka81
20. jan 2021

Mna objednali do Presova do mesiaca.

majinka81
20. jan 2021

Aky mas problem ked riesis imuno?Ak sa mozem opytat?

autor
21. jan 2021

@majinka81 Ahoj, ja som po dvoch potratoch (MA), medzi nimi mam synceka. Ale kedze sa to opakovalo gynekolog ma poslal na hematologiu, reproimuno a genetiku.
Do Presova som nevolala to mam mega odruky, do Ba objednavali na april a do Nr ma objednali koncom februara, lebo ze musim byt min 8tyzdnov od kyretaze, aby nemali skreslene vysledky, objednana som 8,5tyzdna od kyretaze, takze asi najskor ako mohli.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre