Reprodukčná imunológia Nitra

natka16
3. sep 2021

Ahojte, prosim vas, v Nitre su tieto ambulancie dve? Nachadza mi Dzurilla s.r.o. a potom Gyn-fiv.
Viem ze ten Dzurilla je vychvaleny, no neda sa mi tam dovolat..cislo je stale vypnute..

Tak ak tam niektora chodite, alebo ste sa objednavali budem rada za info. Dakujem🍀

dada337
3. sep 2021

@natka16 my sme boli v dzurilla, najlepšie napísať mail, reagujú veľmi rýchlo 😊

natka16
autor
3. sep 2021

@dada337
Prosim ta, toto je ich mail?
repro@dzurilla.com

https://www.dzurilla.com/kontakt/

Dakujem🙂

vandica
3. sep 2021

@natka16 ahoj, aj my ideme v októbri, písala som mail, a hneď aj odpísali a dali termín. Ten mail čo máš je správny.

natka16
autor
3. sep 2021

@vandica Dakujem🍀

dada337
3. sep 2021

@natka16 áno 😊

natka16
autor
3. sep 2021

@dada337 Dakujem🍀

matus7030
4. sep 2021

@natka16 Gyn - fiv nemá reprodukčnú imunológiu. Doktorka odtial ma posielala k Dzurilovi. A ko pisu baby vyšsie komunikácia mailom je osvedčena aj u mňa. Drzim palce

petkasaurus
4. sep 2021

@matus7030 ahoj, mne sa zda, ze ani Gyncare v Nitre nema..

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natka16
autor
4. sep 2021

@gina6 Ja som sice v inej situacii..ale velmi sucitim a drzim palce..tu urcite na MK najdes podporu vela dievcat co si tym presli..a verim ze vsetko pojde hladko a o nejaky cas sa budete tesit z vasho babatka🍀❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
13. sep 2021

@gina6 ahoj aj ja sa liečim na štítnu žľazu tiež mi vôbec nepracuje a som na liekoch už asi 9 rokov mám 37rokov a teraz sme podstúpili IVF 1x v GynFiv a podarillo sa na prvý krát som v 6+6tt. Snažili sme sa asi 3roky a kamarátky ma dotlačili nech idem do centra jedna už porodila a druha tiež bola zarovno somnou na vklade a zatiaľ tiež všetko super. Držím palce no určite sa treba odhodlať a ísť ja chodím pani doktorke VONDRAKOVEJ ona je v GynFiv stále len pondelok ja môžem len odporučiť nakoľko neviem porovnať.

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
14. sep 2021

@gina6 Ďakujem ❤️ ja som v tomto úplne v pohode ja ssa, le že vôbec nestresujem a ani som sa vôbec nestresovala a beriem to tak že nemá prečo to nedopadnuť dobre. Buď len naozaj pozitívne naladená žiadne zle myšlienky, lebo sama sa budeš mučiť. Jasne že to dobre dopadne, ale dôležité je urobiť ten prvý krok. Držím palce i keď to čakanie je mučive, ale potom prieheh je rýchli. Ďakujem za gratuláciu.

brunka84
21. sep 2021

@gina6 20.9 som bola na poslednej kontrole v Nr všetko dopadlo super, mám aj prvú fotku a krásne nám bilo ♥ máme 8tt a 2cm.

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
22. sep 2021

@gina6 k svojej Dr. idem dnes 22.9, lebo keď som volala tak že má jeden voľný termín. Už do Nr nepôjdem. Jedno na mrzí, že som sa na tu cestu nedala skôr. Neboj všetko dobre dopadne aj u vás treba veriť. Keď to začne už to pôjde rýchlo aspoň u nás to tak bolo. Všetko som začala v Máji ako stimulaciu a už v auguste som išla na IVF a to som v tom mala ešte odklad za druhé očkovanie na covid.

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
4. okt 2021

@gina6 Tak zatiaľ to bolo len také úvodné urobila sono tam bolo všetko v poriadku preniesla som si PN k doktorke nakoľko som bola teraz PN od všeobecného a dala mi ďalší termín 20.10. To mám prísť ráno na lačno a doniesť moč. Už dostanem knižku. Dúfam, že bude všetko v poriadku je to dlhý čas ten mesiac. Cítim sa dobre chvála bohu zle mi nieje, chute nemám len poobede príde na mňa únava a mám citlivé také natlakovane prsia 😂. Inak vyšli mi zle výsledky na štítnu zvýšili mi dávku a teraz mam ísť 7.10 ráno na kontrolu. No podľa mňa bude už dobre nakoľko už som mala vysadiť tabletky čo som mala brat do 9tt na udržanie bábätká a tie mi robili neplechu.
U teba čo nové? Posunuli ste sa niekam?

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
6. okt 2021

@gina6 neboj bude dobre, naozaj si zle myšlienky nepripúšťaj, všetko sa pre niečo deje. Ja idem zajtra na kontrolu k endokrin. Super si schudla že wau. Ja prezmenu dostanem určite hubovu polievku zajtra od Dr, že som pribrala 🤪. Držím palce keď sa to všetko začne už riadne riešiť to je taký super pocit, že už sa to deje aspoň ja som to tak cítila.

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
16. okt 2021

@gina6 Odomna žiadne hodnoty od endokrinológa nechceli to je blbosť a to 2,8 je SUPER nečakajte načo čakať. Ja keď som išla na IVF a nemala som najlepšie výsledky 4,6 a uchytil sa mi bábätko na zaplatila som si lepidielko. Ako som brala všelijaké lieky po oplodnení tak mi stúplo na 13 a teraz keď som bola na kontrole tak mám 4,4 a zvýšila mi dávku 125ku euthyrox. Keď som bola teraz u Doktorky tak som brala ešte utrogestan a podľa mňa zato som mala ešte zle výsledky. Teraz idem 8.11 na kontrolu. NEČAKAJTE na endokrinológa na výsledky, lebo prejde nejaky čas keď príde na ten deň D. Budeš mať ešte stimulaciu oplodnia vajíčka a až potom vklad. A výsledky máš super, lebo mne povedala Dr. že ideál je 3 keď niesi tehotná a ako tehotná by malo byť pod 3.

gina6
16. okt 2021

@brunka84 ďakujem že si ma povzbudila ❤️

brunka84
16. okt 2021

@gina6 ja by som nešla na umelé nikdy som nad tým NEUVAŽOVALA len som čakala a čakala ze sa to podari, nebyť mojej kamarátky tá má k tomu dostala. A POZOR DO 39 ROKOV TI ZÁKROK IVF PREPLATÍ POISŤOVŇA, po 39r si už všetko platíš sama.

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brunka84
29. okt 2021

@gina6 Ahoj, áno všetko je super. Bola som aj na kontrole u gyn. všetko je dobre, krásne sme narástli, už mám aj teho. knižku, krv mám super výsledky takže veľmi sa teším že je všetko ok. Zle mi nieje chvála bohu 🙏, akurát mi narástli didiky a bolia ma a som unavenejšia ale inak ani neviem, že som tehotná 😉. A u vás čo nové?

gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gina6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre