Reprodukčná imunológia Imunocare Košice Mudr. Prunyi - skúsenosti?

veronikaa006
28. mar 2019

Boli ste niekto na repro.imun. v imunocare? boli ste spokojné?

lilkim1
28. mar 2019

@veronikaa006 ahoj áno ja som bola, bola som s nim spokojná, všetko mi povedal vysvetlil je milí aj sestrička je zlata

veronikaa006
autor
28. mar 2019

@lilkim1 a ako dlho si čakala na výsledky?

lilkim1
28. mar 2019

@veronikaa006
Doky vravel ze výsledky chodia postupne a pokým prídu všetky tak to trvá dva až tri týždne...

veronikaa006
autor
28. mar 2019

@lilkim1 takže ťa objednal na kontrolu až o 3tyzdne? A aký máš problém ak sa môžem opýtať? Mňa poslali na repro.imun. z Car pretože mi vyšli protilátky na zóna pelucida

lilkim1
28. mar 2019

Áno prišla som tak ako ma objednal ale len po výsledky chvála Bohu nemal žiaden problém výsledky som mala perfektne, dala som si robiť u neho vyšetrenie sama bez toho aby ma tam niekto poslal len preto lebo nám nevyšiel ET ani KET a nedalo mi to spávať...

veronikaa006
autor
28. mar 2019

@lilkim1 a nevieš ešte o niekom kto tam chodí a nemal dobré výsledky? Chcela by som vedieť aká je liečba.

evaachesa
28. mar 2019

@veronikaa006 skus sa popytat v diskusii Reprodukčná imunológia ... je tam vela skusenych bab. Najcastejsie davaju na autoimunitne zalezitosti medrol, pripadne imunoglobuliny alebo intralipidy. Fakt skus tu diskusiu, isto ti napisu co a ako 🙂

lilkim1
28. mar 2019

@veronikaa006
Je mi ľúto ale nepoznám nikoho takého... Prajem ti veľa šťastia a síl 🤗

veronikaa006
autor
28. mar 2019

@lilkim1 aj tebe

veronikaa006
autor
29. mar 2019

@evaachesa a platí za niečo za tie testy? Alebo v po v sa platí 110€

evaachesa
29. mar 2019

@veronikaa006 neviem ako v KE ale v BA som platila 110€ pri prvej navsteve, kontrolne odbery 80€ a za infuzie na ktore chodim 30€. V cenniku v KE nemaju nic uvedene ako tak pozeram, len ten 6mesacny program. Tak si vyziadaj info mailom nech ti zaslu cennik.

baldovska22
13. apr 2019

@lilkim1a je potrebny vymenny listok? tiez by som sa chcela objednat, aby som mala dusu naporiadku 🙂

dasindel11
25. máj 2019

@lilkim1 ahoj, da sa objednať aj bez lístka od lekárky? A môžem sa opýtať, či si za ne platila? Chcelamby som sa tiež objednať, aby som vedela či je všetko Ok. Ďakujem 😃

lilkim1
26. máj 2019

Ahoj 😊áno je potrebný výmenný lístok bez toho ta nevezmu a platila som u neho hneď v ten deň a v hotovosti.... Kľudne sa pytaj keď niečo chceš vedieť.... 😆

dasindel11
26. máj 2019

@lilkim1 pýtam sa, lebo som po dvoch MA a lekárka má poslala len na hematologiu, som myslela že má pošle aj na repro

lilkim1
26. máj 2019

@dasindel11 tak to ma mrzí 😔 tak si pýtaj aj lístok na repro aspoň budeš mat všetko spravené

sofiadi
5. júl 2020

@lilkim1 ahoj, čítala som, že si bola na repro-imuno u p. doktora Prunyiho 🙂 tiež tam chodím, a chystám sa na repro-imuno vyšetrenie. môžeš mi prosím napísať, ako to prebiehalo a koľko to stálo? vyšetrovali len Teba alebo aj manžela? 🙂 ďakujem

buxus24
1. aug 2020

Ahojte baby ako dlho ste cakali za terminom na vysetrenie a kolko ste platili. Dakujem

sofiadi
2. aug 2020

@buxus24 termín som dostala hneď o týždeň cca a platila som okolo 200€. Výsledky od vyšetrenia do mesiaca.

buxus24
2. aug 2020

@sofiadi uz som tam pisala tak uvidim...a pomohli ti tieto vysetrenia k babu?

sofiadi
3. aug 2020

@buxus24 ešte neviem, idem budúci týždeň po výsledky a ešte má čaká hematóogia 🙂

alchemilka1
7. jún 2024

@lilkim1 ahoj, prosím ťa bola som na vyšetrenie u dr Prunyiho sama alebo s manželom ? Ja idem po dvoch potratoch, neviem vôbec koľko bude platiť..

evaachesa
7. jún 2024

@alchemilka1 Platila som okolo 110 alebo 120e za kompletný rozbor. Kontrolné odbery len na cytokiny má stali tuším 70e. Bola som bez manžela.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre