ahojte, kedze som uz po dvoch potratoch rozhodli sme sa absolvovať toto vyšetrenie.
Kvoli najblizsiemu terminu aj napriek velkej vzdialenosti som sa asi rozhodla pre Adla Presov.
Mate prosim skusenost? boli ste spokojne?
Do kolkych tyzdnov ste mali vysledky?
dakujem 🙂
@s_o_n_i_k_e a ak sa mozem spytat kolko tyzdnov po potrate ti povedali ze treba byt? lebo u mna bol len teraz v sept. posledny
Ved toto co clovek nespravi :( my ideme az z BA
My sme mali ET neuspesny 1/2022 teraz KET neúspešný 08/2022 tak nas poslalili na repro imuno my sme mali testy negatívne.
Dobre si sa rozhodla. Musíš byť minimálne 4 týždne po potrate, nesmieš brat nijaké lieky vitamíny. Výsledky su do 3 týždňov
@dominikahr kolko prosim nesmiem brat lieky ani vitaminy? toto mi vobec nespomenula sestricka
@dominikahr uz som objednana a v case odberu by mala byt po potrate 5 tyzdnov a par dni...snad je to OK,..lebo napr. viem ze v Nitre vyzadovali az 8 tyzdnov po potrate
@s_o_n_i_k_e je tam doktor a doktorka ku komu idete? nevedela som ze ku komu sa dat. Ja idem k doktorke
My sme myslik k Dr. KUZMOVI ale chvalia oboch.
@s_o_n_i_k_e a este taka otazka, predpokladam ze treba prist nalacno? a v ten den je odber+konzultacia?
Ano zdravý a nalačno
@s_o_n_i_k_e cize len dufat a davat si pozor aby sme dovtedy neochoreli lebo by sa termin zas velmi posunol :/
presne tak, snažíme sa byť viac doma a dávať si pozor a papať vitamínky, lebo presne, ak ochorieme posúva sa termín :( a len na výsledky sa čaká cca 3 týždne. Držím palce, za mňa bodaj by niečo našli, lebo zatiaľ u mňa nič nenašli prečo sa im nepáči u mňa :( v domčeku :(
@s_o_n_i_k_e no ja v podstate to iste, 2 x tehotna a vzdy sa zastavil vyvoj medzi 7-8tt, nerozumiem preco :( a hematologia tam si uz bola? ja aj tam idem
Ideme aj tam ale termín az 5.12...😢
@s_o_n_i_k_e a kde este vas poslali okrem tychto dvoch?
@s_o_n_i_k_e nas uz nikam...ani genetiku nie
nás len na tu repro imuno na hematologiu som si vyžiadala výmenný lístok od obvodne, hovorím, urobím všetky testy čo sa dajú čo môžem kým pôjdeme do tretieho vkladu, tak sa modlím aby už niečo našli čím vieme prečo sa deje a sme kde sme. Držím palčeky
@s_o_n_i_k_e tiez si tak hovorim :/ radsej aj nieco najst aby som bola kludna
@s_o_n_i_k_e ja mam zas odber hematologia a tato reproimuno az moc blizko seba...hematologia piatok a reproimuno v pondelok
superky 🙂 držím palce, nech už máme pupky :D
@s_o_n_i_k_e no kiezby..to bolo uz :/ si este musime chvilku pockat...ale napadlo ma ci to je ok mat medzi odbermi iba 2-3 dni? myslis ze je to ok?
Aj my sme boli pani doktorka je super ,veľa ľudí aj z Ba chodia do Prešova je to odost lacnejšie ako v Nitre .aj keď musíte dať na cestu .
Keby sme my tak mali kusok od seba beriem hned my musíme cakat do dcembra... 😢 Ale davam nadej repeo imuno ze niečo najdu
@s_o_n_i_k_e a kam ides na hematologiu? inde si neskusala? v inom meste? mozno by bol skor termin
@s_o_n_i_k_e v BA mi ponukli terminy aj na 12.10. co je zas moc skoro, musi tam byt tiez asi min. 6 tyzdnov odstup po potrate
verim ti december je velmi neskoro :( + dalsí mesiac cakania na vysledky
ja som bola na hematologii cca 2tyzdne od vysadenia hormonov po vklade ktory nevysiel a sestricka nic nevravela ze musi byt odstup 6tyzdnov. Ani na genetike ani endokrinologii. Jedine kde ma upozornili na odstup bolo na repro. imunologii ze tam 8tyzdnov po potrate alebo vklade(vysadeni hormonov).
Bola som v rovnakej situácii ako ty a bola som v adle, nadštandardné sa mi venovali, všetky vyšetrenia a odborná starostlivosť bola super. Co ma šokovalo, ze tam bol aj ľudsky rozmer a keď som sa rozplakala, tak ma ešte aj upokojili. Ja teda odporucam.
PS:Som už 2nasobna mama😉
@adkalu prosím a zistili Vám tam problém?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
myslím si, že si vybrala dobre, ideme aj my tam teraz v 10/2022, hodnotenia boli najlepšie, alebo z najlepších aj pre odbornosť aj pre cenu. My sme tiež Žilina a ideme smer Prešov, ale čo človek neurobí, že? Čo som čítala tak výsledky cca do troch týždňov a vedia potom výsledky poslať aj e-mailom.