Reprodukčná imunológia

9. mar 2022

Ahojte, v novembri som mala missed ab. Práve idem od gynekológa a poslal ma na reprodukčnú imunológiu. Cena 195 eur. Chcem sa opýtať, tie, ktoré ste boli na to vyšetrenie, boli ste po prvom potrate alebo po viacerých? Nechcem nič siliť, ale nechcem ani nič zanedbať. Dakujem veľmi pekne. Ešte otazka, koľko € ste platili vy?

kaya999
9. mar 2022

Ja som objednaná na 20.maja po 2 missed ab
Ale keď som pozerala tie ceny😏je to nehorázne veľa za každé vysetrenie

autor
9. mar 2022

@kaya999 to mi je ľúto, že až dva si mala :( a ideš sama na to vyšetrenie alebo s partnerom?

kaya999
9. mar 2022

Ja vobec neviem …Ako doprovod tam budem mat partnera…ale či aj jeho budú vyšetrovať to vobec neviem… nemám to ešte nejak naštudované.Doktorka mi dala kontakt na Imunovital do Ba nech sa objednam a tam mi dali tento najskorší termín
Keďže toto 2.je čerstvé včera mi dali tabletku na samovycistenie … bola som 9+3 keď už srdiecko nebilo … dva dni predtým bolo vsetko ok🥲
Ale zo zúfalosti som sa tam objednala ale netuším čo dalej

autor
9. mar 2022

@kaya999 prajem ti veľa síl, si silná❤️ Budem sa modliť aby bolo čo najskôr dobre 🙏

kaya999
9. mar 2022

Dakujem aj ja tebe prajem veľa síl a držím ti palce 🙏🏼❤️

autor
9. mar 2022

@kaya999 Dakujem. 💋❤️

e1i
9. mar 2022

A kam ides. Ja som za reproimuno platila 60 eur v adle v Prešove

autor
9. mar 2022

@e1i idem v Košiciach. Ale robili ti úplne do hĺbky vyšetrenia?

e1i
9. mar 2022

4 a4 vysledkov, nasadili liecbu a mame 2,5 r dceru a druhe čakáme. Hoci po ivf. A termin sme mali cca do mesiaca

autor
9. mar 2022

@e1i čo znamená 4a4?

e1i
9. mar 2022

No ze asi vysetrila vsetko ked styri A4 vysledkov som mala. Každopádne po liecbe od nich tehotenstvo úspěšné
Vysetrili aj muza, jeho bolo cele na poisťovňu. Ja som doplacala tych 60 e za cytokiny ostatne tiez na poistovnu

autor
9. mar 2022

@e1i Dakujem veľmi pekne ❤️

e1i
9. mar 2022

Aj dr nas oboch predtym vyšetrila, potom napisala ake odbery, sestricka vzala, vysledky o 3 týždne cca. A isli sme. On mal tiez 4 a4 vysledkov.

autor
9. mar 2022

@e1i Dakujem, pomohla si mi

pietrula
7. okt 2022

@e1i Ahoj. Vysetrovali ti aj nk bunky? Aj partnera? Ako dlho ste sa snazili. Mala si aj potraty?

kaja2589
22. feb 2023

@e1i ahoj a kedy si bola v adle ? Lebo ja som tam volala včera a mi povedali 130eur za testy na reproimuno….

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre