Punkcia vajíčok

boobaa
22. okt 2012

ahojte, chcem sa spýtať ako u vás prebiehal stav po punkcii až po embryo transfer. nakoľko trpím nafúknutým bruchom a hrozným pichaním od pupka dolu a niekedy až v konečníku. Stolicu mám v poriadku, som bez teploty, nekrvácam ani nešpiním a iný problém nemám. neviem čím to môže byť. Prosím vás ak ste mali niektorá podobnú skúsenosť dajte vediet. PS: na embryotresfere som ešte nebola, mám PK.

tigi
22. okt 2012

@boobaa ja som mala bolesti po punkcii prve dva dni dost velke, ledva som chodila, ale potom sa to upravovalo. to nafukute brucho ma napada, ci nemozes mat nabeh na OHSS, mala si vela folikulov?

miskalevica
22. okt 2012

@boobaa moze to byt OHSS, zavolaj do CAR a skonzultuj to s nimi. Odporucam vypit min 5 l tekutin denne. Ale kazdopadne to skonzultuj s CAR. Vela stastia 😉

boobaa
autor
23. okt 2012

dakujem vám, včera mi nakoniec pomohol obyčajný mätový čaj. dnes je to už lepšie. čítala som na fórach že to môže spôsobovať aj utrogestan... tak neviem, zajtra sa popýtam lekára

tinnna1
21. júl 2018

Ahojte, chcem sa opytat, co si myslite, kolko dni po punkcii mozem ist do bazena? Mozem dostat nejaku infekciu? Folikuly boli prazdne, cize ET teraz nebude. Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre