Ahojte, chcem sa poradiť informovať tento mesiac by som mala ist prvý krat na ket cca o tyzden a pol s tabletky som už začala užívať, no co sa týka covidu a aktual. situacie je to čoraz ťažšie zvažujem odklad na ďalší rok má niekto podobnú dilemu prosím o rado či íst do toho tento mesiac alebo počkať kým sa situácia upokojí. Ďakujem za každú spravu.
praveze sa na to citim a chcem to skusit.... moc neprezívam tuto situaciu len okrajovo samzrejme dodrziavam nariadenia ale nezatazujem sa novymi informaciami 🙂 tak snad mi este niekto napíse svoj nazor 🙂 dakujem.
@alex5896 a preco by nie?ved nevies kolko ta corona bude trvat.my sme mali v marci opu a vklad v maji
Ja si myslím že neodkladaj, toto ešte bude trvať dlho a dovtedy aj porodiš, my sme boli pred mesiacom, naše prvé ET a dnes sme 6+0tt tak sa aspoň teším na babo v tomto obdobi 🙏💛
dakujem krasne za podporu 🙂 a tesim sa s vami
🙂 drzkajte sa 🙂
@alex5896 ja som tiež mala prvý vklad v prvej vlne a neodkladala som. Ak si začala so stimulaciou a si rozhodnutá nemen to 🌈nevieme ako to bude prebiehať, ale keď už budeš mať zmrzlinu so sebou sa stať nemôže nič. A to už rychlo prebehne. Držím palce. Dodržuj opatrenia, snaž sa nechodit medzi ľudí, toto je najväčšia zodpovednosť, ktorú môžeš zdolať. Vela vela zdravia prajem a hlavne krasne 2 ciarky na tehu teste 🌈🌈🌈🌈🙏
Baby pichali ste si aj prolutex pred Ket?
Dakujem vam za odpovede baby.ja uz som na Ket bola minuly rok, mam este 2 mrazaciky, ale uz si to akosi nepamatam.
Zijeme v zahranici.a pri tejto situacii ani neviem ci to teraz v novembri alebo decembri zvladneme.chystame sa na Sk.ktovie co bude.dufam ze vsetko bude ok a stihneme to.chodite niektora do Iscare Martin?
dakujem za podporu 🙂 v utorok idem na vklad tak uvidime co bude 🙂
@andula1988 ahoj, ja dnes teda 6.den a snažím sa na to nemyslieť akože sa veľmi pozorovať, ale ani vôbec nič necítim...Testovať sa chystám až 10 deň 😊
@adara777 ja som 5 den.... snazim sa tiez nepozorovat, nemala som ani spinenie a vkladam len progesteron rano a vecer
@andula1988 ja beriem aj estrofem, prednison ,progesterón a fraxik ( len keby to pomohlo 😊)...no musíme vydržať ✊
Ahoj. Moja skúsenosť 5 KETov negatívnych. Až na 6. sa podarilo. Nikdy nevieš či sa podarí a budes si vycitat ze si neskusala skôr. Čas nevrátis, korona tu ešte dlho bude. Ja som teraz v tom najhorsom tehotná a vôbec to neľutujem ze je to teraz. Som pekne na home office nikto to nerieši, mam kľud. Za mňa tip top 😁 drzim palce ☘️
Ahojte baby. Ja som bola 27.10 na Ket a tiez som nevahala ist kvoly korone je to moj 5 vklad. Suhlasim s @milakrasna ze trvat to moze este dlho a odkladat je to zbytocne.
@aney33 a ako si dopadla?
@adulka1989 ahoj 9 den ak sa nepocita den vkladu som mala 228hcg a 13 den som mala 1546 🙂 Toto je moj 5 transfer tak verim ze uz to dobojujeme do konca.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alex5896 ja osobne by som neodkladala. Mne v prvej vlne v marci par dni pred vkladom zrusili KET. Tabletky som brala a celkom som z toho bola rozhodena, lebo som bola na to nastavena. KET prebehol nakoniec teraz v auguste. No ak sa na to necitis, odloz.