Prvý KET a aktuálna situácia

alex5896
14. okt 2020

Ahojte, chcem sa poradiť informovať tento mesiac by som mala ist prvý krat na ket cca o tyzden a pol s tabletky som už začala užívať, no co sa týka covidu a aktual. situacie je to čoraz ťažšie zvažujem odklad na ďalší rok má niekto podobnú dilemu prosím o rado či íst do toho tento mesiac alebo počkať kým sa situácia upokojí. Ďakujem za každú spravu.

kovuska
14. okt 2020

@alex5896 ja osobne by som neodkladala. Mne v prvej vlne v marci par dni pred vkladom zrusili KET. Tabletky som brala a celkom som z toho bola rozhodena, lebo som bola na to nastavena. KET prebehol nakoniec teraz v auguste. No ak sa na to necitis, odloz.

alex5896
autor
14. okt 2020

praveze sa na to citim a chcem to skusit.... moc neprezívam tuto situaciu len okrajovo samzrejme dodrziavam nariadenia ale nezatazujem sa novymi informaciami 🙂 tak snad mi este niekto napíse svoj nazor 🙂 dakujem.

wejuska7910
14. okt 2020

@alex5896 a preco by nie?ved nevies kolko ta corona bude trvat.my sme mali v marci opu a vklad v maji

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magduska81
14. okt 2020

Ja si myslím že neodkladaj, toto ešte bude trvať dlho a dovtedy aj porodiš, my sme boli pred mesiacom, naše prvé ET a dnes sme 6+0tt tak sa aspoň teším na babo v tomto obdobi 🙏💛

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex5896
autor
14. okt 2020

dakujem krasne za podporu 🙂 a tesim sa s vami
🙂 drzkajte sa 🙂

mikasz
14. okt 2020

@alex5896 mna caka ket zajtra. Neodkladala by som, naozaj moze trvat dlho kym sa situacia ukludni 😉

titi10
14. okt 2020

@mikasz aj mna caka KET zajtra, dokonca v Prahe. Takze za mna @alex5896 tiez neodkladaj. Drzim palce 🍀

okina257
14. okt 2020

@alex5896 ja som tiež mala prvý vklad v prvej vlne a neodkladala som. Ak si začala so stimulaciou a si rozhodnutá nemen to 🌈nevieme ako to bude prebiehať, ale keď už budeš mať zmrzlinu so sebou sa stať nemôže nič. A to už rychlo prebehne. Držím palce. Dodržuj opatrenia, snaž sa nechodit medzi ľudí, toto je najväčšia zodpovednosť, ktorú môžeš zdolať. Vela vela zdravia prajem a hlavne krasne 2 ciarky na tehu teste 🌈🌈🌈🌈🙏

alex5896
autor
15. okt 2020

@mikasz ako si to zvladla ? bol vklad bolestivy ? :o

mikasz
16. okt 2020

@alex5896 chvilku neprijemne, ale nie bolestive, pre mna je vzdy horsi ten plny mocovy mechur 😂🙈 to uz bol moj 6-ty ket, tak verim, ze uspesny 🙏

lucilalu
16. okt 2020

Baby pichali ste si aj prolutex pred Ket?

mikasz
16. okt 2020

@lucilalu pri predchadzajucom ket, ale mavala som z neho lokalne alergicke reakcie, tak v tomto ket mi uz dr.dala iba progesteron na vkladanie

titi10
16. okt 2020

@lucilalu ja si ho prave tento cyklus picham, vcera som bola na KET

lucilalu
17. okt 2020

Dakujem vam za odpovede baby.ja uz som na Ket bola minuly rok, mam este 2 mrazaciky, ale uz si to akosi nepamatam.

lucilalu
17. okt 2020

Zijeme v zahranici.a pri tejto situacii ani neviem ci to teraz v novembri alebo decembri zvladneme.chystame sa na Sk.ktovie co bude.dufam ze vsetko bude ok a stihneme to.chodite niektora do Iscare Martin?

alex5896
autor
17. okt 2020

@lucilalu ja chodim do iscare martin a ked absolvujem teraz ak sa nic nezmeni 🙂

adara777
18. okt 2020

@alex5896 aj ja idem na ket o dva dni, pripravujem sa beriem lieky a koronu teraz neriešim. Nedá sa to...život ide ďalej a čas letí a môj vek tak isto 😊

anavi00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucilalu
19. okt 2020

@alex5896 drzim palce.daj potom vediet ako si dopadla❤

alex5896
autor
20. okt 2020

dakujem za podporu 🙂 v utorok idem na vklad tak uvidime co bude 🙂

andula1988
26. okt 2020

@adara777
@alex5896 ahojte, ja sa len pripnem som momentalne tiez po KET .... mate nejake priznaky?

adara777
26. okt 2020

@andula1988 ahoj, ja dnes teda 6.den a snažím sa na to nemyslieť akože sa veľmi pozorovať, ale ani vôbec nič necítim...Testovať sa chystám až 10 deň 😊

andula1988
26. okt 2020

@adara777 ja som 5 den.... snazim sa tiez nepozorovat, nemala som ani spinenie a vkladam len progesteron rano a vecer

adara777
26. okt 2020

@andula1988 ja beriem aj estrofem, prednison ,progesterón a fraxik ( len keby to pomohlo 😊)...no musíme vydržať ✊

milakrasna
2. nov 2020

Ahoj. Moja skúsenosť 5 KETov negatívnych. Až na 6. sa podarilo. Nikdy nevieš či sa podarí a budes si vycitat ze si neskusala skôr. Čas nevrátis, korona tu ešte dlho bude. Ja som teraz v tom najhorsom tehotná a vôbec to neľutujem ze je to teraz. Som pekne na home office nikto to nerieši, mam kľud. Za mňa tip top 😁 drzim palce ☘️

aney33
3. nov 2020

Ahojte baby. Ja som bola 27.10 na Ket a tiez som nevahala ist kvoly korone je to moj 5 vklad. Suhlasim s @milakrasna ze trvat to moze este dlho a odkladat je to zbytocne.

adulka1989
10. nov 2020

@aney33 a ako si dopadla?

aney33
11. nov 2020

@adulka1989 ahoj 9 den ak sa nepocita den vkladu som mala 228hcg a 13 den som mala 1546 🙂 Toto je moj 5 transfer tak verim ze uz to dobojujeme do konca.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre