Prvé IUI v Heliose

miskam333
27. sep 2020

Ahojte, včera som absolvovala naše prvé IUI v heliose.Priatel ma zlú morfológiu a mne tento týždeň bohužiaľ prišli na zlý výsledok pri odbere hlienu z maternice 😔Zvyšok je v poriadku. Užívala som clostilbegyt a pred IUI pichala ovitrelle. Snažíme sa už dva roky. Otehotnela ste niektorá po prvom IUI? Alebo mala niektorá podobnú diagnózu? Myslím reálne že sa to podariť nemusí ale som rada že vieme na čom sme konečne.. Rada by som si prečítala vaše skúsenosti keďže v mojom okolí nemám nikoho kto by mi v tomto pomohol.

eduvalia
27. sep 2020

@miskam333 ahoj, s manzelom mame za sebou 2xIUI. Obaja sme v poriadku. Ja mam priechodne vajcovody, s ovulaciou a dorastanim vajicok problem nemam, protilatky netvorim. Mam nezavaznu trombofiliu. Manzel mal spermiogram v norme, i ked mal A pohyblivost 35%, celkovu nad 50%. Snazime sa intenzivne viac ako 2 roky, celkovo 5rokov. Bohuzial inseminacia nam nepomohola a zajtra podpisujeme ziadost na IVF.

andrea_r016
29. sep 2020

@miskam333 ahoj na ktory den ti robili iui?

smejulinko
2. okt 2020

@miskam333 Ahoj, my sme si aj prešli IUI a prvým IVF kde sme mali dve embria, prvý KET vyšiel len žiaľ prestalo sa to vyvíjať a teraz som štádiu potratu a čakám či sa to spustí či pôjdem na čistenie. Ako len som začala s bojom, v našich výsledkoch nezistili nič. Genetika v poriadku, tak ako aj výsledky z krvy ak spermiogram veľmi dobrý a dietatko stále neni.
Jedine čo bol problém protilátky v štítnej žľazy ale to doktor povedal že to nerobí problém k otehotneniu hlavný hormón bol v poriadku čo mi Pan doktor Krajkovic hovorila. Rozhodujeme sa so ďalšieho Ket ale predtým som si povedala že si urobíme reprodukcnu imunologiu takze čakáme na to ako dopadneme a pôjdeme do ďalšieho KET.
Ak by sme aa mali rozhodnut do ďalšieho IVF budeme chcieť aj Geri inkubátor tak ako aj otestovať geneticky embria. Aby sme sa vyhli potratom lebo to sklamanie je najhoršie.

smejulinko
2. okt 2020

@smejulinko toto je moja skúsenosť, čakáme na dietatko 4 roky. Prirodzene som nikdy neotehotnela

hykjam
2. okt 2020

@miskam333 snažili sme sa dva roky, absolvovali sme jedno IUI v Heliose KE. Nepodarilo sa. No otehotnela som cyklus po 🤗🤗 prirodzene ... 😍 možno tam do niečoho ,,pošprtali" a preto to vyšlo 😁 dosť ma IUI bolelo, tak preto si myslím, že sa tam niečo pohlo správnym smerom 😁

miskam333
autor
10. nov 2020

@andrea_r016 ahoj robili mi ho 14den cyklu. 26.9...žial mali sme malé šance a práve sme v procese IVF. Šance sú vyššie a aj nádej mame väčšiu uvidíme 😊

miskam333
autor
10. nov 2020

@smejulinko to ma veľmi mrzí muselo to byť ťažké 😟 držím vám silno palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre