Ahojte, v piatok sme mali mat prve vstupne vysetrenia do CAR v Ziline, muz spermiogram ja vysetrenia
Neviem co mame spravit, manzel dnes dostal atb kvoli zubu 😏 prelozit navstevu alebo ist aj tak s tym ze vysledky nebudu uplne presne alebo ist obaja a nechat vysetrit len mna? Co by ste spravili?
@sunshine15 môj manžel užíval antibiotiká keď šiel na spermiogram a povedali že nevadí,že ak bude zlý tak aj tak robia kontrolný o 3 mesiace. Aj tak bolo,ale o 3 mesiace nebol o nič lepší. Ak by bol dobrý,tak by ho nezopakovali už. Ale boli sme v Bratislave
@sirka9 takze nie je problem ked budem sama na vysetreni
@sunshine15 Asi to všade robia inak. My keď sme boli prvýkrát ,tak s nami len rozprávali, mne vzali krv a manžela až vtedy objednali na spermiogram.
@nina004 my ideme do GynFiv a instrukcie zneli
Odporúčame objednať sa na úvodnú konzultáciu do jedného z našich centier (BA, NR, ZA). Konzultácia je bezplatná, urobia sa na nej základné vyšetrenia, platí sa len za spermiogram 35 eur. Porozprávate sa s lekárom a bude Vám odporučený ďalší postup. Je to nezáväzné, sami sa rozhodnete, ako ďalej.
Chodte tam obaja, lebo prva navsteva je aj tak viac menej konzultacia. Tak nech ma informacie aj on. Teba uz mozu zacat riesit a on si moze dat spravit spermiogram, az ked bude zdravy. Nech si da ale spravit ten komplet spermiogram aj s fragmentaciou dna, nie len ten zakladny. Aspon on bude vediet na com je.
Dakujem za odpovede naozaj odpisali aby prisiel so mnou ale spermiogram mu spravia na dalsej navstevw kedze bolo by to zbytocne ked ma tie atb
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zavolajte do CAR a uvidíte co povedia. Osobne by som spermiogram nechala na neskor, seba by som riešila.