Ahojte, zaujímalo by ma, či má niektorá z vás skúsenosť s touto metódou pred KET. Ako to hodnotíte, pomohlo vám to alebo to bola pre vás len strata peňazí? Ďakujem vám za každú odpoveď! 🙂
Ahoj, tvoju krvnú plazmu ti vstreknú 48 hod pred KET do maternice. Malo by to pomôcť k uhniezdneniu alebo k vyššej sliznici (ak má žena s tým problém). Na internete toho veľa nie je, asi to bude nejaká nová metóda a ako aj vidím, tak veľa žien ju ešte nevyskúšalo. 🙂
V asistovanej reprodukcii sa to používa ešte aj pri nízkom AMH, ale tam sa to nejako pichá už do vaječníkov pred samotnou stimuláciou.
@astrid31 tak to je dobré vedieť, mám nízke amh a mala som prvý ET ktorý nevyšiel takže v októbri idem na ket.... rozmýšľam či je dobré sa o tom zmieniť hneď alebo vôbec?
Netuším, ktoré centrá to vôbec ponúkajú. Skúste pozrieť niečo o tom na internetovej stránke vášho centra.
tak držím prsty, aby to konečne vyšlo 🙂 ja som mala zatiaľ len 2x KET, ale ani si neškrtlo... ostatné všetko v poriadku, akurát mi hematologička pridala Fraxiparine... tak rozmýšľam tiež, či ísť do toho alebo nie...
Ahojte, tiez sa sem pripnem, ja tiež rozmýšlam nad PRP, som v českom Reprofit, tam to neponukajú, ani mi to nespomenuli..
Len tak doplňujúce info. Dala som si to teraz pred posledným KET, opäť sa embryo ani neuchytilo. Výhodou bolo akurát to, že po tejto metóde už embryoglue nedávajú, teda aspoň v mojom centre to tak bolo. 🙂
@astrid31 ďakujem za info a teda asi to nie je žiadny zázrak 😓 a nezistili prečo, nebudú ti robiť žiadne iné vyšetrenia?
A hysteroskopiu ste skúšali?
Už nemajú asi ani čo vyšetrovať, všetky doplnkové vyšetrenia mám, nič závažnejšie sa nezistilo. 🙂
@astrid31 ja som akurát dnes po PRP. Pondelok bude vklad, už 5-ty v poradí. Ja detto, všetky možné vysetrenia porobené, zatiaľ iba okrem vzorky tkaniva z maternice na NK bunky (ale z krvi NK bunky vyšli ok)...prekvapili ma bolesti v podbrusku, ale až po 2 hodinách od aplikácie plazmy (bolest ako keď mate silné kramy), už sa to zmierňuje...Držím palce baby 🍀👍🙂
@emmitko ahoj ake máš skúsenosti PRP mňa to čaká tento mesiac
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@astrid31 ahoj čo je to za metóda prosím ťa?