Stačí Protulex 25mg 2x denne po KET v kombinácii s estrofem 3x1 ?
@tessa2299 brala som progestanelle 3x 200mg a práve pre špinenie a ešte nejaké ťažkosti s krčkom mi ho vymenili za prolutex a dávkovanie určili 2x denne - ráno a večer.
preco sa pytas na taketo veci tu? Lekar vie najlepsie aku davku ti da a preco a aku kombinaciu.
@jarrys ja nehovorím, že lekár nevie čo robí … len ma zarazilo množstvo mg na krabičke prolutexu - keďže progestanelle bolo 200mg a prolutex je len 25 či to postačuje 🤷♀️
postacuje. Ja to v podstate rovnake mnozstvo. A ucinnostou tiez. Pytala som sa na to lebo ja som na zaciatku mala utrogestan 4x200mg denne ale mala som neziaduce ucinky a zmenili mi to na prolutex 2x25mg. Pytala som sa a ze je to priamoumerne co do ucinnosti aj miery davky. toto som mala po ET v maji. a teraz v juni som mala po KET len 1x25mg prolutex a 2x4tbl estrofen.
@jarrys ďakujem krásne. Mňa to nenapadlo sa opýtať keďže to bolo po telefóne. Doplo mi to až po tom ako som uvidela tie mg na krabičke
@jarrys tak nie kazdy ma 300€ mesacne len na jeden liek. Urcite kazda z nas by dala aj viac penazi za lieky, ktore mozu pomoct. Len nie kazdy by to zvladal platit. Obzvlast v tejto dobe.
Da sa kombinovat aj 1xprolutex +doplnkovy progesteron. Napr preroralne alebo vaginalne utrogestan k tomu. Len su tam neziaduce ucinky pri peroralnom uzivani (zavrate, tocenie hlavy, naladovost)
@tessa2299 ja som si musela utrogestan tiez plne hradit a radsej si odtrhnem od ust v buducnosti a priplatim za prolutex ak9 mat znova tie neziaduce ucinky z utrogestanu. ten nikdy viac. Prolutex sa predpisuje zvycajne vtedy ked su z utrogestanu neziaduce ucinky. a nie kazdy doktor preferuje progestanell.
Mne ostala jedna ampulka Prolutex, zopár tabliet Progestanelle a aj Femibion 1. Ak by si chcela, napíš mi správu. Pošlem ti. Síce je to len jedna ampulka Prolutexu ale keď ich musíš toľko brat tak aj to pomôže
@kosticka27 ahoj, pisem to spravu 🙂
*ti
Ahojte, mám na predaj nové nepoužité balenie Prolutex 25 mg (7ks) expiracia: 02/2024. Som z Bratislavy.
@alion22 aká je cena?
@butterfly333 uz som to davno predala.
@butterfly333 ….ja mám prolutex 3balenia pre Vás kto by potreboval nepoužité, expiracia 09/2023, som z Trnavy
@majka2022 ďakujem už nepotrebujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Staci 1ampulka denne. Preboha naco su ti 2?
Ja som mala 2denne len ked som spinila. A rozrataj si, ze to neni najlacnejsie. Keby uzivas 2 denne, tak ta vyjde prolutex na mesiac skoro 300€