Proteín v stimulke

veronika_07
25. apr 2019

Ahojte dievcata, prosim, mam na vas otazku ohladom bielkovinoveho proteinu pocas stimulky /vela bielkovin, malo tuku a sacharidov/? Od dnes zacinam pichat do brucha aj Gonal, kde mi koordinatorka odporucila pit 3-4 litre vody, vela bielkovin a malo strukovin. Pili ste protak pocas tohto obdobia na zvyseny prijem bielkovin? Dakujem vopred vsetkym

orchidea1986
28. apr 2019

@veronika_07 ja som pila, je to jednoduchy prijem velkeko mnozstva bielkovin.

veronika_07
autor
28. apr 2019

@orchidea1986 presne 🙂 vcera som si dala. V utorok idem na sono a krv, tak sa opytam priamo na klinike, ale nevidim na tom nic zle. Dakujem, ze si napisala😊

orchidea1986
28. apr 2019

@veronika_07 ja som 2.den stimulky, v pondelok si tiez idem kupit protein lebo mi uz dosiel😀

veronika_07
autor
28. apr 2019

@orchidea1986 ja mam za sebou uz 2 tyzdne. Duphaston mam za sebou, po 4 dnoch pichania Decapeptylu mi bolo velmi zle, tak mi hned brali krv a zmenili mi to za Diphereline a dnes to uz bude 4.den aj s Gonalom. Zacinam uz citit podbrusko, tie 4 litre vody si pocitam a tesim sa z kazdeho vypiteho pohara 😊 protak je trosku pomoc pri tom vsetkom. Nechuti mi velmi jest. Drzim prsty🍀❤

orchidea1986
28. apr 2019

@veronika_07 ja pijem tak 3 litre, viac do seba nedam, po odbere este pridam tak pol liter. Ja mam kratky protokol s Gonalom. Drzim palce aj ja 🍀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre