Ahojte taká otázka zrušili mi ket ale mala som brať naďalej Progestanelle do 25.12 a ja som si ešte včera ráno dala tabletku lebo som si myslela že do 26 ich mám brat a dnes už mám špinenie nieje to nejak skoro ? 🫣
@sonkam na klinike povedali aby mi prišla neskôr menstruacia zmenšili mi dávku 1-0-1 normálne som mala dostať 29.12 menštruáciu preto sa čudujem že už dnes mám špinenie 🫣
@kristinapa06 to nevadí vôbec, môže to byť aj tým že ťa sliznica bola nízka. A možno je to len spinenie a rozbehne sa až o 2 dni ale keby aj zajtra tak je to ok.
@sonkam ďakujem 🙏 už niekedy si namýšlam problém aj tam kde nieje 🤦🏼♀️
@kristinapa06 hlavne kľud ☺️ stres narobí niekedy viac problémov ako čokoľvek iné. A aj tí navýšili lieky v ďalšom cykle? Nasad ozaj vyššie dávky Dčka kľudne aj 2000 a plus tie šťavy z repy, granátového jablka 100% prípadne ak nemáš lieky na riedenie krvi tak aj ricinove zábaly kukni na nete a verím že to pomôže 😉
@sonkam ano Meriofert mi teraz dali 150tku predtým som mala 75ku a červenú repu pijem aj liter za deň a idem citát o tom ricinovom zábale ďakujem za rady 🫶🏾
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie je niektoré baby dostanú aj cez progestanelle menzes je to ok. Len nvm prečo ti to nevydarili keď vklad nebol