Ahojte,
Dnes som bola na insminacii a od zajtra mám predpísaný progestanelle 200mg 2x denne. Moja otázka znie - užívať peroralne alebo vkladať do pošvy?
@janka0215 ten progesterón mi prepísal ešte pred IUi- že keď idem do lekárne, nech si ho rovno vyberiem. Dnes ma to nenapadlo opýtať sa 🤷♀️ Preto hladam pomoc tu
Ja som brala vaginalne 🙂
@hederamonstera ja si tiež myslím, že ho mám užívať vaginalne. Zajtra skúsim prevolať do centra
Vaginalne. Po inseminacii je potrebne, aby bolo tam dole vsetko ok a toto ma tomu napomoct..
Určite vaginálne
do pošvy aj ja ho uživám tak tiež som po iui a som už v 8 týždni dr mi odporučil nadalej ho uživáť
Ďakujem za všetky rady 🙂 mám ho užívať vaginálne
Ja som brala najprv oralne kedze doktor povedal ze moze byt navlecena nejaka infekcia a hlavne rano ked si ho das tak predsa chodis cikat nie? Cize do 12tt som brala oralne rano a vecer a odvtedy zas jednu vecer beriem vaginalne
Ahojte, ja mám na predaj 1 balenie Progestanelle, EXP je 24/04/30. Ak máte záujem napíšte mi, pošlem aj foto.
Tiež som užívala vaginálne. Mám na predaj celé balenie nerozbalene Progestanelle 200mg kto by mal záujem.
Ahojte, tiez som po inseminacii a beriem progestanelle 2x denne, rano a vecer vaginalne. (dnes 10-ty den uzivania) Je normalne, alebo mali ste aj vy, ze sa akoby nevstrebe cely a vychadzaju nevstrebane kusky??? Dakujem.
@ljp obcas sa mi to stalo 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To ti mal lekár povedať. Lepšie je ale do pošvy.