Ahojte babenky, máli ste niečo podobné po ivf, keď pri kýchnuti sa mi niečo vo mne niečo prasklo a uvoľnilo sa a vyšlo to von. Vyzeralo to,
ako krvavý aspik, HCG som mala iba 1, 00 IU/L.Boli to embryjka, alebo môže ísť o zamlčaný potrat?
Ak máte nejakú skúsenosť napíšte mi, prosím. Ja som už s toho zúfala.
Odber mi robili na 14 deň, ale nik mi nevedel povedať či som, alebo nie som tehotná, zo 6-tich lekárov mi traja povedali áno, dvaja nie a jeden chválabohu nie ste a ešte sa pýtal čo znamená ivf ináč bol to zást. primára. Celé to bolo blbé, lebo sa to robilo po vianociach a krv do laborátoria dorazila trochu neskôr, ako obvykle.
Tesne pred menstruaci se zvysuje HCG i kdyz nejsi tehotna...treba az na hodnotu 3,5
Ahojte, všetkým Vám ďakujem za radu a podporu, menzes som nedostala a dnes v centre som si vybojovala, že počkame dva týždne a urobia mi sono, ktore mi ešte nerobili, vraj zbytočne, tak uvidíme
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
markaki cokolvek to bolo, je zbytocne to riesit. ak si bola na krv 12-14 den po transfere a mala si takyto vysledok, na tehu nie je sanca. treba sa otriast, upokojit a ist dalej. byt nestastna mas pravo, ale skus sa uplne nezlozit. pri dalsom pokuse je to velmi kontraproduktivne. neboj raz budes mamina.