Problémy po kryoembryotransfere

lali89
15. máj 2021

Ahojte dievčatá, píšem sem prvý krát, hľadala som veľa informácií ale prípad ako ja som nenašla, ak budete mať skúsenosti a napíšete poteším sa, bude to troška dlhšie, prepáčte. 9.4.21 sme absolvovali KET o desať dní na to som si robila test vyšla slabá čiarka, tak som sa tešila a utekala na krv hcg 126, 14 dní po vklade som bola opat na krv HCG kleslo na 80, zmierili sme sa že to odislo a ideme ďalej, lekár mi povedal že mám prísť len o týždeň opäť na krv nech vidíme ako to pôjde dole ...o týždeň na to HCG 168... O päť dní 520, a takto sa stále zvyšuje ale nezdvojnasobuje, na sone nebolo dlho nič vidno, skončila som v nemocnici na mmt, hcg vo štvrtok bolo 3100 a dnes ( sobota ) len 3440, na sone vo štvrtok lekár videl gestacny vak a malú bublinky, v piatok opäť sono bublinka niečo narástla ... Stále nevedia čo so mnou, že to nie je uzavreté a ja už som psychicky s prepáčením úplne v prdeli. Poplakala som si už som si povedala že ok, nevyšlo idem na laparoskopiu a dnes mi povie že keďze nemám bolesti tak budeme čakať...nechápem je možné že by s tohto vôbec mohlo byť normálne tehotenstvo? Už som utrápená z toho plus ta nemocnica, psychicky to už nedávam ...stalo sa niekomu aspoň niečo podobné? Ďakujem že ste to dočítali až sem

miska992
15. máj 2021

@lali89 nemam s takym niecim zatial akusenost, ale chcem ta podporit, nevzdavaj za, raz sa to podari, musi. Ak nie teraz nabuduce urcite. Drzim silno palce!🙏🙏🙏🙏🙏🙏

janetinka27
15. máj 2021

@lali89 tiez neviem odpovedat, na ale drzte sa

sono2
15. máj 2021

Jasné že sa to stalo. To nemá s ket nič spoločné, to sa môže stať aj pri klasickom tehu a kde videli tu bublinku?

lali89
autor
15. máj 2021

@sono2 nechápem ako to myslíš že to nemá s ket nič spoločné, mne je jasné že sa to môže stať aj normálne ale mne sa to stalo po ket... A videli to v maternici, len neviem či má význam čakať vôbec alebo to už riešiť.

lali89
autor
15. máj 2021

@miska992 ,
@janetinka27 ďakujem pekne za podporu, zlaté ste ,♥️

sono2
15. máj 2021

@lali89 veď áno, ja len že embryo cestuje a je jedno či je et ket alebo klasické tehu
Riešili by to rovnako aj pri tehu
Nechápem tej laparoskopii ak to videli v maternici
Čakajú že sa spusti ms a nemusíš na čistenie
Akurát nechápem ten hore dole nárast hcg
Ono neni to dôležité rýchlo riešiť. Načo
Reálne si toľko tt?

sono2
15. máj 2021

Tak neni to ok ten nárast vkladali ti čo? Je možné že embryo sa uhniezdilo neskôr atd atd
Tiež by som čakala.
Želám nech to je ok napriek komplikácií

andreatytler
16. máj 2021

@lali89 To babatko to nevzdava, tvoj lekar to nevzdava, tak to nevzdaj ani ty. Vydrz. Robis velmi dobre ze si pripravna na najhorsie ale treba dufat na zazrak.
Poznala som maminku tu na fore, ktora mala taketo cudne vysledku 4 mesiace a zial neskoncilo sa to dobre. Ale o niekolko mesiacov neskor mala dalsi KET ten uz bol uspesny. Ak by to aj nevyslo, dobre je, ze si tehotna... vela zien nikdy nic... ani biochemicke. Takze tvoje telo dokaze otehotniet.

miska992
16. máj 2021

@lali89 ako to vyzera?

lali89
autor
17. máj 2021

Ďakujem dievčatá, tak už som po laparoskopii..nakoniec nebolo mimomaternicove ale že sa nevyvijalo, ďakujem za podporu

miska992
17. máj 2021

@lali89 lepsie tak ako mmt, verim ze coskoro sa podari a budes mat v naruci vysnivane babatko,nevzdavaj sa!🙏🙏🙏

yvessl
28. máj 2021

@lali89 Ja som mala po prvom KET biochemicke tehotenstvo-11.den slaby duch a potom vsetky priznaky na 12.den prestali a uz som vedela ze to odislo.Na 15.den uz Hcg len 10.Z 2.KET mame zdraveho syna.S MMT skusenosti nemam len chcem povedat ze to ze to hned nevyde nic neznamena.Mna naopak ten prvy neuspech velmi posilnil,vedela som ze niektore z tych embryi bude silne a vyde to.Takze treba verit,robit pre seba co najviac aby si bola ak fyzicky fit,ja som sportovala,uzivala som Inositol,spirulinu,Serrapeptazu,Wobenzym,samozrejme zdrava strava.Aj s psychikou treba vela pracovat..

yvessl
28. máj 2021

@andreatytler Presne tak,tiez som prvy neuspesny KET mala biochem.tehu a bola som stastna ze moje telo vie co ma robit a aspon som otehotnela len to embryo nebolo dobre a radsej odislo skoro,neskorsi potrat by bol tiez pre psychiku horsi atd a vedela som ze niektory raz s tym spravnym embryom to vyse a aj vyslo..chce to stale pozitivne mysliet takze hlavu hore!!

andreatytler
28. máj 2021

@yvessl Presne tak. Ja som mala 3 negativne KET a potom biochemicke... bola to sice velka rana ale zaroven aj obrovska nadej ze sa to da a dalo sa... na 6x.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre