Ahojte žienky. Bude to možno blbá otázka ale absolvovala som ivf prvý krát. Včera v pondelok doobeda sme boli už na Et s PK a už včera ma mierne pichalo v brušku co pokračovalo aj dnes sem tam ma stále pichne no problém je že ma prehnalo. A nejedla som nič také len aby sme boli v obraze. Môže to byť spôsobené tým et? Mam to nechať tak alebo to mam riešiť? Ďakujem za rady a prepáčte za takúto možno pre niekoho banálne otázku 😔
Ďakujem vám ste ma upokojili trosku😉snažím sa radšej nemyslieť na zle veci. A veru už sa teším vlastne celá rodina hehe... Tak len nech to vyjde 😊teraz už len dllllhe cakanie
mna tiez pichalo, a nic z toho. u kazdej je to asi ine
@joannita hehe to museli mať s teba radost😁😁ja som chcela volať tiež ale nechcela som byť hystericka tak som si povedala ze skúsim najprv tu napísať a keď to bude dlho trvať ešte deň dva tak už budem kontaktovať sanatórium... Ale vcelku ste ma tu ukludnili zatiaľ tak mi aj ostalo trosku lepšie 😉
@montrojruza to mi je ľúto... Len dúfam že neskončim tak aj ja.. Ale určite je to u každého ináč a toho sa držím radšej
@lellla dakujem. 27.2. idem na moj prvy KET, tak uvidime
@montrojruza tak držím palčeky nech to už vyjde.. Potom sa ozvy ako to dopadlo a ci už sa uchitilo babatko 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nerob nič, hnačka bude zo stresu. A citlivosť po vklade tam je. Sprav si pohodu a teš sa na bábätko. Veľmi ti to želám. ❤