Príznaky po KET

kvietocek555
8. nov 2024

Ahojte, včera som mala KET, pol hodinu som strávila na klinike a cca nato za 30min bolesť v krížoch, pretrvavala do večera, dnes je to už menej. Viem, že myslieť pozitívne ale ma zaujíma, či ste mali také príznaky hneď po KET a dopadlo to super 😊

simca115
8. nov 2024

@kvietocek555 myslím si že hneď po Tom je ešte zavčasu sa tešiť. Ale držím palce aby to vyšlo

really8
8. nov 2024

@kvietocek555 fuuu mala som ivf 2,5roka dozadu ale nemyslim ze by si nejaka zena tak podrobne pamatala co ju kedy v ktory den pichlo. Netreba sa tak strasne pozorovat

bejbs123
8. nov 2024

Mala som niekolko vkladov,zakazdym ine stavy a priznaky,drzim palce

kvietocek555
autor
8. nov 2024

@simca115 ja sa neteším....beriem to s rezervou , len som sa pýtala, či niekto také príznaky mal keďže to bol náš prvý KET a ma to prekvapilo, že rýchla zmena. Možno negatívna možno pozitívna.

kvietocek555
autor
8. nov 2024

@really8 ja som sa pytala na niečo iné.... keďže je to náš prvý KET, tak ma prekvapilo že hneď prišla nejaká zmena a chcela som vedieť či to ženy mali a skončilo to dobre...čiže ste mi moc neporadila. Ďakujem.

really8
8. nov 2024

@kvietocek555 mozno si len lezala v zlej polohe, ofuklo ta a podobne. Alebo si si to vsugerovala. Snad si nemyslis ze za 30 minut by si mala nejaky priznak.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre