Ahojte. Chcem sa spytat, ci sa niekomu podarilo otehotniet po porode (po IVF) nasledujuci raz prirodzene. Najlepsie skusenosti zien,ktore maju diagnostikovane PCOS. Resp aj nejake rady. Dakujem
Prve tehotenstvo po ivf , druhe po 6.r.prirodzene
@dasty1992 prvé tehotenstvo Ivf a druhé po 2 rokoch prirodzene.
A menstruacny cyklus sa vam sam upravil po prvom porode?? Lebo to ma zaujima celkom, kedze ja som menzes bez HAK, resp. potom Duphastonu nemavala..
@dasty1992 ja som do 36rokov (do porodu)mala cykly 50-75dnove,MS chodila ako sa jej zachcelo.mam PCOS. Po porode su cykly 30-33 dni. Takze u mna ano,upravili sa mi hormony. A tehotenstvo bolo po IVF
@dasty1992 snazili sme sa 8rokov bezuspesne. Teraz sa snazime opat dalsi rok aj pol prirodzene a aj napriek kazdomesacnej ovulacii a ustalenym cyklom sa nam zatial nepodarilo.ale tak.mozno motyka vystreli 😁
@marticka85po uff, no mne MS ani neprisla bez Duphastonu😐 a cykly takisto dlhsie boli... teraz po porode mi prisla sama MS,bez nicoho tak som zvedava ci to tak aj ostane. A snad motyka vystreli,uvidime 😝
@dasty1992 ja som dcerku kojila rok a MS mi tiez prisla sama sama od seba 3mesiace po porode.dalsi cyklus prisiel o dalsie 3mesiace.a ustalilo sa to teda az ked som prestala kojit na tych cca.30dni.ono tie hormony po porode sa zvyknu opravit a to je na tom dobre
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dasty1992 ja skusenost nemam …ale mam 3 kamaratky ktore po Ivf otehotneli prirodzene ..