Príprava na kryoembryotransfer. Čo ste podstúpili?

lucianna1981
8. okt 2015

Ahojte babenky! Chcem sa spýtať, čo všetko ste podstúpili pred KET. Brali ste aj nejaké lieky? Rozmrazovali embryjká viac dní pred vkladom? Lebo ja som sa dohodla, že na merianie maternice pôjdem k svojej dr a do centra zavoláme...

leto79
8. okt 2015

ahoj, ja som prave po KET. Nic specialne som nepodstupila, 14. DC som bola na UTZ, kde zhodnotili, ze by to slo a na 19. DC bol KET - 1 embryo expandovana blastocysta. Od 15. DC beriem utrogestan - 2x denne 2 tbl vaginalne. A dnes si planujem kupit kyselinu listovu, pre istotu. Ale v kazdom centre je to inac

lucianna1981
autor
9. okt 2015

@leto79 Ja len kvôli tomu, lebo som tu prečítala, že niektoré baby mali nejaké lileky, len som nechápala, či to súviselo s KET alebo s niečim iným. Ďakujem za odpoveď. Aj mne inak to isté povedali, že na 14dc USG a na základe toho sa dohodneme na vklade. Koľký deň si po vklade?

leto79
9. okt 2015

som 2. den po KET, no su to zasa nervy. Myslim, ze uzivanie liekov zavisi od toho, ci ides na KET v prirodzenom alebo stimulovanom cykle. Ak mas normalne ovulku, tak ides v prirodzenom, to som sla aj ja, a tak beriem len utrogestan. A ty kedy planujes KET? ako ti to vychadza? a v akom centre?

brusnicova
9. okt 2015

Ahojte, ja som tiež nebrala lieky. V pondelok som mala KET. Musela som len chodiť pravidelne k doktorovi aby sledoval veľkosť a hrúbku. Čiže som dostala injekciu pregnylu a potom len utro. Teraz už len trpezlivo čakať na výsledok.

leto79
9. okt 2015

ahoj , takze si 4 dni po KET. Ako to zvladas? Chystas sa testovat?

brusnicova
9. nov 2015

testovala som a uz ubehlo aj casu, od vtedy som uz aj v centre bola,....negativne bohuzial

leto79
9. nov 2015

@brusnicova no ja rovnako, testy sice vychadzali slabo pozitivne, ale nakoniec sa spustila MS a krv negativna. Ale uz som po dalsom KET 😉

lucianna1981
autor
14. nov 2015

@leto79 Ahoj! Tak uz mas za sebou dalsi KET? Kolky si den po? Ja pojdem v piatk k svojej dr na sono, potom mam volat do MT a dohodneme sa na vklade. Kolko KET uz mad za sebou?

lucianna1981
autor
14. nov 2015

@brusnicova Mrzi ma to... A ides na dalsi vklad? Kolko mas embrii? Ja som mala 5, ale uz zostavaju len 4.

elise
14. nov 2015

Ja idem tento mesiac, cakam mrchu, od 1 dna mam brat estrofem a picham fraxiparine. Potom kontrola vysky sliznice na 14 den. Fraxiparine koli genetike a trombofilii. Po vklade utrogestan. Mame 1 pokus uvidime.

leto79
15. nov 2015

@lucianna1981 ahoj tak ja mam za sebou 2 ket (2xket som mala este z 1.ivf pred 6 rokmi), a vyzera to nadejne, mam // od 5.dna. chodis do heliosu? Drzim palce!

lucianna1981
autor
15. nov 2015

@leto79 no tak to je super, ze mas //. Drzim ti palce,aby to dobre dopadlo. A na krv si este nebola? Kolky den si teraz po ket?

lucianna1981
autor
15. nov 2015

@elise tak sa drz. Nech aj ten jeden pokus je uspesny...

leto79
15. nov 2015

@lucianna1981 iba 9. Na krv pojdem v stvrtok, juuuuj este dlho

brusnicova
16. nov 2015

@lucianna1981 ahoj čakám na krámy, brat lieky a potom ďalší ket. Mám ešte 4. Tak budeme dúfať že sa to už podarí

lucianna1981
autor
20. nov 2015

@brusnicova Tak si na tom ako aj ja. Ja som dnes bola na sono a bud.stredu idem na vklad...tak tiez dufam, ze teraz to uz vyjde, lebo potom nam zostanu uz len 3 pokusy, ak tento nevyjde...

darksidezoo
27. nov 2015

Ja som uz 5 krat zatial som v 6 t brala femibilon-acido folikom ze vraj lepsia kyselina na predpis a povedala som pred vkladom ze prisla mrcha o 4 skor ako prisla

elise
27. nov 2015

My vklad odkladame mam nejakeho bacila v moci tak budu antibiotika.

lucianna1981
autor
28. nov 2015

@leto79 Ahoj! Tak ako to s tebou dopadlo? Vydaril sa KET? Ja som dnes 4.den po a uz len vydrzat tie 2 tyzdne...

lucianna1981
autor
28. nov 2015

@darksidezoo V tom sa az tak nevyznam, co si napisala... Takze so po KET a prisla ti ms o 4 dni skor?

lucianna1981
autor
28. nov 2015

@elise Tak isto som bola ja na tom pred mesiacom. Nejako som ochorela, tak sme to odlozili a bola som tento mesiac, tak som 4 dni od vkladu...uvidime...

elise
28. nov 2015

@lucianna1981 drzim palce drobcek sa uchyti a bude drzat 9 mesiacov. Velmi drzim palceky, 😵

lucianna1981
autor
28. nov 2015

@elise Tak v to dúfam. 🙂 Uz len vydržať tých 14 dní.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre