Príprava na KET v ISCARE v Bratislave v októbri

kukucka78
21. okt 2011

ahojte kočky pridajte sa ktorá sa práve pripravuje na KET bude nam to rýchlejšie ubiehať...

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 ahoj aj ja sa pripravujem na KET, dnes som 12 DC v pondelok idem na sono a ty?

kukucka78
autor
21. okt 2011

@charlota333 ahoj ja som ešte len prví DC a na sono idem až 4.11 tak ty sa maš budeš to mať skôr za sebou??? na kolky den ideš na vklad?

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 to este neviem , v pondelok mi to hadam povedia -podla sliznice. Kam chodis do centra?

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 jasne uz som si precitala ISCARE BA, si spokojná?

kukucka78
autor
21. okt 2011

@charlota333 ja chodím dO ISCARE v Bratislave a ty?

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 ja do Martina HELIOS, inak zvazovala som medzi ISCARE a Heliosom

kukucka78
autor
21. okt 2011

@charlota333 ano som spokojná hlavne s mojou lekárkou a pristupom personálu...su milý...je to tvoj prvý pokus?

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 ano moje prve IVF aj teraz prve KET, isla som do KET hned dalsi mesiac- cyklus, po neuspesnom ET. V Heliose su tiez milí .
A ty som citala mas uz dve deticky-tak do tretice? je to tiez tvoje prve KET?

kukucka78
autor
21. okt 2011

@charlota333 ano aj prve IVF a teraz po roku prve KET deti mám s prvého manželstva po dvoch cisárskych mam podviazané vaječniky a neda sa už inak otehotnieť len takto umelo velmi tužime s manželom po dieťatku

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 tak budem drzat palceky aby ti to vyslo. Ja som bola na laparoskop.-priechodnosti vajickovodov a zistili ze mam nepriechodný jeden vajickovod úplne a ten druhý len tak tak, pri operácii mi zistili aj endometriozu, takze lekar odporucil asistov.reprod.

kukucka78
autor
21. okt 2011

@charlota333 dakujem aj ja ti to prajem ja viem aky je to pocit držať v náručí svoje dieťatko a je mi velmi luto tých ktorý po tom tužia a nedarí sa im splniť tento velký sen

charlota333
21. okt 2011

@kukucka78 idem si uz lahnut, som unavená, este sa ozvem,paa 🙂

kukucka78
autor
21. okt 2011

@charlota333 ok dobru nocku ozvy sa pá

sisika12
21. okt 2011

@kukucka78 ahoj, aj ja sa pripravujem na KET, tiež chodím do iscare BA, v pondelok na 13. dc idem na sono, dúfam, že všetko bude ok, 🙂

kukucka78
autor
23. okt 2011

@sisika12 ahoj a ideš na prvé KETko vieš na ktorý den býva vklad? jááááááj aj ja už chcem byť tolký den cyklu

sisika12
23. okt 2011

@kukucka78 nie, idem na 2. KET, na ktorý sa chystám od mája, začnú ma pripravovať a stále príde do toho nejaký infekt pre ktoré musia stopnúť, pri 1. KET som mala vklad na 20. dc, ale mi hovorili, že vklad môže byť aj na 22. dc, zajtra som zvedavá, napchávam sa s hormónmi už od januára, a stále nič...

kukucka78
autor
23. okt 2011

@sisika12 a čo sa zakaždym stane? je to dost dlha doba na pripravu tak to ta obdivujem že to zvladaš tak ti držim na zajtra palčeky nech ti to dobre dopadne

sisika12
23. okt 2011

@kukucka78 veľmi zle reagujem na hormony, pravdepodobne mi oslabujú slizničnú imunitu, celé leto som riešila streptokoky, teraz už ako tak som sa dala do poriadku...začiatkom okt. som dostala virozu, tento týždeň som ešte mala teploty, dnes večer mám doužívať antibiotiká, volala som do centra, zajtra sa uvidí, či to zas nestopnú. aké lieky užívaš?

kukucka78
autor
24. okt 2011

@sisika12 ja mam od prveho dna cyklu ráno 1 prednison potom raz za 24h 2 estroferm a večer 1 anopirin od 6 DC každých 12h 2 estroferm od 11 DC každych 8h 2 estroferm a 15 DC idem na krv a sono a dufam že čím skôr bude vklad ja neviem na ktoré dni cyklu sa vkladá embrio len dufam že už nebudem potom dlho čakať...no ako si dopadla s vysledkami??? dufam že dobre a všetko je v poriadku a pôjdeš na vklad daj vedieť

sisika12
24. okt 2011

@kukucka78 ahoj, tak výsledky sú dobré, sliznica krásna, v piatok na 17. dc mám vklad, dali sme si PK, dúfam že embryjká budú ok, ja tiež neviem podľa čoho sa rozhodnú kedy vložiť, asi podľa sliznice...nakoľko minule ako som písala som mala KET na 20. dc, a teraz už na 17. dc, síce je pravda, že cyklus mám krátky 23-25 dňový, asi z tých hormonov, lieky mám tie isté ako ty, od stredy aj utrogestan, tebe prečo dali prednison?

kukucka78
autor
24. okt 2011

@sisika12 tak super že maš vysledky dobré a možeš ist na to...ten prednison neviem prečo ale dost bab to berie ako som čitala ale sak pri tolkych liekoch už jedny hore dole no nie? aku si mala sliznicu??? kolko mm?

sisika12
25. okt 2011

@kukucka78 ahoj, vidíš ani neviem koľko mm, nakoľko počas vyšetrenia som sa vypytovala aj na iné veci a potom sa to zahovorilo, však hádam vie čo robí, ja som s dr. veľmi spokojná, pozná celý môj prípad, už sa veľmi teším na piatok, nech je všetko ok, lebo už toľko na to čakáme...ty? ako sa cítiš? lieky znášaš v pohode?

kukucka78
autor
25. okt 2011

budem ti držať palce...mna zo začiatku velmi bolela hlava stých liekov ale už je dobre len sa nejako tie hormony na mne usadzaju a tuším mam žravu nemoc...inak sa cítim v pohode čajikujem a už sa neviem dočkať

sisika12
25. okt 2011

@kukucka78 no áno, o hlave ani nehovor... mňa tiež často pobolieva, papať aj ja ľúbim, po tých hormonoch 6 kíl som pribrala, najviac ma trápia bolesti v podbrušku, ja som mala aj ohss, a odvtedy som veľmi citlivá na podbrušie. koľko embryí máte zamrazených?

kukucka78
autor
25. okt 2011

@sisika12 mna zatial neboli nič a dufam ani nebude a bude všetko v poriadku...mame zamrazených šesť a vy? chcela by som si dať vložiť tri len neviem čo na to povedia myslíš že by to šlo? a zaleží na lekarke alebo embriologovi?

sisika12
25. okt 2011

@kukucka78 my máme tri posledné, no neviem na to odpovedať na 100%, ale vo vyššom veku, teda nad 36 a keď sú opakovane neúspešné pokusy tak zvyknú, ale záleží aj od celkového zdravotného stavu, samozrejme že rešpektujú aj tvoje želanie, pri kontrole sa na to spýtaj,... ja si nechám vložiť 2 🙂

kukucka78
autor
25. okt 2011

@sisika12 no uvidime čo mi povedia tak tebe sa to už blíži kedy maš vklad?

sisika12
25. okt 2011

@kukucka78 v piatok

kukucka78
autor
26. okt 2011

@sisika12 no super tak to maš už naozaj velmi blizko určite sa velmi tešiš

sisika12
27. okt 2011

@kukucka78 áno už sa teším, zajtra som zvedavá, chceli sme predl.kultiváciu, ale nám nespravili, vraj preto, že máme len 3 embryjká a boli zamrazené na 3-4. deň po odbere, inak 1 embryjko sa prestáva deliť, tak dúfam že aspoň tie dve budú v poriadku... 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre