Preplatenie IVF v Brne, keď má pacientka slovenskú poisťovňu

emv
26. dec 2021

Ahojte. Prosím vás, čo je nutné urobiť, aby preplatili pacientke IVF v Brne ak má Slovensku poisťovňu? Konkrétne dôveru... Je možnosť aspoň časť peňazí preplatiť? Ďakujem za každú informáciu...

e1i
27. dec 2021

@emv dôležité je mať to najprv vopred schvalene. Po absolvovaní ivf sa to zaplati cele a nasledne poistovna vrati cast doplatkov za lieky a uhradu vykonov vo výške ako sa uhradza na sk.

emv
autor
27. dec 2021

@e1i takže stačí, ak kontaktujem dôveru a vysvetlím čo potrebujem, alebo existuje nejaké tlačivo, žiadosť?

e1i
27. dec 2021

@emv ked ideš na konzultáciu, potom ti poslu tlaciva pre poistovnu. Konzultácia je bezplatna.

emv
autor
27. dec 2021

@e1i aha, super, veľmi pekne ďakujem

tinna1308
30. dec 2021

@emv a ak sa môžem spýtať do ktorého centra ideš? Odporučil ti ho niekto ?

emv
autor
3. jan 2022

@tinna1308 idem do reprofitu... Odporučili mi ho dve kamošky, ktoré tam otehotneli. Ja som bola tri roky dozadu v Gynfiv a tam ma už nikto nedostane. Dúfam, že v Brne sa nám budú venovať lepšie a podrobnejšie

tinna1308
3. jan 2022

@emv držím Ti palce🙏, určite aj ja sa tam presuniem ak mi to tentokrát nevyjde.🙏

emv
autor
5. jan 2022

@tinna1308 držím palce aj ja tebe... Snáď ti to vide na prvý krát 😍

tinna1308
7. jan 2022

@emv
tinna1308

….tak dnes som testovala 10 deň po KET a nič 😔 ani duch. Tak veľmi dúfam, no už postupne sa zmierujem s tým, že to nevyšlo 🥲. A tak som tomu verila, že to vyjde po toľkých razoch a ešte aj som doma cely čas oddychujem nestresujem sa, tento čas som venovala len oddychu čítaniu žiadnej práci v robote a zatiaľ nič. 😔 ťažko sa mi ešte pozitívne mysli.
Prosím a ako to postupuje v Brne? Najpr: ku ním potom žiadosť do poisťovne či ako to prebieha?
Idem sa už do toho pustiť už nechcem strácať čas 🙏😔

sperhak
22. mar 2022

@e1i prosim- da sa to aj tak urobit, ze si to sam clovek zaplati a poistovna to spatne vyplati? Musi sa vzdy cakat na vopred schvalenie? ( akakolvek poistovna /prop Dovera). Dakujem pekne ❤️

e1i
22. mar 2022

@sperhak musi to byt vopred schvalene aby ti poistovna nieco preplatila. Ak pôjdeš bez toho tak ti nepreplatia spatne nič

simi_ss
29. jún 2022

@e1i ahoj, ja som dnes vypĺňala formulár pre Uniin a tam je uvedené, ze to bude schválene len v prípade, ak sa to na SVK nedá liečiť alebo ak bola na SVK uz vycerpana liečba a bola neúspešná. Ja som bola v Iscare v BA, zatiaľ mi robili len testy ale prestal sa mi páčiť ich prístup a raz povedali také info a raz iné. Nemáš prosím Ta skúsenosť, vedomosť o tom ako to funguje v Unione, resp co tam ma lekár uviesť, aby to poisťovňa schválila? Ďakujem

e1i
29. jún 2022

@simi_ss ja som poslala žiadosť a schvalili bez problémov, na sk som nic nepodstupovala

simi_ss
29. jún 2022

@e1i ja som bola iba na vyšetreniach. Tiež som nič nepodstupovala. Len tie ich podmienky sú nereálne 🙈 lebo v podstate sa to dá aj na SVK riešiť, len tu je to čiste o tom, aby na nás zarobili

e1i
29. jún 2022

@simi_ss neboj oni to schvalia aj ked Petrenko napise ze netreba, je mozne to riesit aj tu

simi_ss
29. jún 2022

@e1i ďakujem. Som zvedavá😊

snowww1
22. aug 2022

Ahojte, prosím vás, ako zistím že akú časť sumy preplatí naša poisťovňa? Podľa čoho to oni vyrátajú?

alena1144
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martuska2838
5. okt 2023

Ahojte, chcela by som sa informovať ohľadom žiadosti do poisťovne. Mám Dôveru. Z Brna - Reprofitu nám už poslali predvyplnenú žiadosť, ktorú ma vraj potvrdiť ešte môj gynekológ. Avšak tu čítam, že ju treba zaslať aj nejakému Mudr. Petrenkovi. Prosím poraďte mi kde v žiadosti to má potvrdiť môj gynekológ a kde MUDr. Petrenko. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

noreska1
13. nov 2023

@emv ahoj podarilo sa ti v Brne otehodnieť?

18monca18
16. jan 2024

@martuska2838 ahoj ja presne riešim tento postup, ako si dopadla? 🙂

zuz111111
24. jan 2024

ahojte, moja doktorka mi oznamila po 3 mesacnej liecbe injekciami na stimulaciu ovulacie, ze liecba nezabrala, ovulacia neprebehla, vajecniky mam zmenseme a odporuca IVF v Brne, kvoli stimulacii vajecnikov, kedze si nie je ista ze budem moct dieta donosit.. o mesiac mame termin konzultacie v Brne, ale tym ze nemam presnu diagnozu a HSG som mala bezproblemove je myslite mozne sa nasledne dopracovat k nejakemu preplateniu z Doveri? na Sk som nepodstupila ziadne podobne vysetrenia.. dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre