Ahoj zeny ,chcem sa opytat ci mala niektora z vas podobnu situaciu a ak ano ci sa podarilo otehotniet
Mala som rakovinu v detske odobrali my oblicku mala som aj chemo. aj ožar. Po tomto dlho nic vsetko bolo ok pred 2 a pol rok. My zistili nador na vajecniku a maternici taky stopkaty laparoskopiou my ho odobrali potom bolo vsetko ok tento rok my to znovu nasli tento krat bol len na vajecniku odobrali my ho zatial som ok... pan primar v bb onkogynek. My povedal ze je to zapricenene tou rakovinou v mladom veku ze my poskodili chemo. vajecniky okrem toho mam maximalne nepravidelnu menstuaciu a maximalne malu maternicu.. o hormonalnom profile vam ani asi nemusim hovorit... partner bol na spemgr. a ma ho dokonaly 18.6 mame ist do helios v BB a neviem ci mozem vobec dufat v dieta strasne sa bojim toho co my povedia... aj ked asi viem co :/
@lucia19955 ahoj sice som si to neprežila ja ale niečo podobne bolo u mojej polovičky.. ale ak ti mozem pomoct na tu ms ked mas nepravidelnu skus 3 mesiace brat matersku kasičku mne to pomohlo 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia19955 nemám osobnú skúsenosť ale teda určite zlazy dostali zabrať ešte pred úplným rozvinutim takže následky ci máš alebo nie to ti asi zistia z vyšetrení, možno kvalita a počet vajíčok atd a asi najlepšia cesta je centrum,kde ti všetko spravia a vysvetlia. Inak dá sa navýšiť kvalita vajíčok aj doplnkami výživy lenže neviem ako to je po takých veľkých zásahoch ako si ty prekonala, či by to malo efekt alebo nie , skus si pozrieť inofolic, coenzyme q10, omega3, avšak keďže si po prekonaní určite si bola sledovaná a aj takéto svojvoľne nasadenie doplnkov by som konzultovala s lekármi no, ďalšia vec je maternica, ono je to cele veľmi komplexné u teba a určite to chce komplexné vysetrenie.