Ahojte,chcela by som sa opytat,ci sa lieky na IVF predpisuju priamo v centre a vsetky naraz,alebo sa daju postupne,alebo ci sa daju kupit v lekarni na predpis.dakujem
@zuzras
ahoj,a musis si vsetko hned vybrat,ci mozes postupne?ja mam predpisany gonal a cetrotide,mam ist do centra na treti den menzesu,ze sa zacne s liecbou,len to neviem,ci sa lieky naraz musia vybrat,ci sa to da postupne,predsa nie je to najlacnejsie 😖
@jasminka_kk predpis je platný len týždeň, takže som vyberala všetko naraz a dala som za to vyše 400 €! zajtra posledný krát pichám gonal, v nedeľu pregnyl a v utorok už mám odber vajíčok..
ahoj, ja som si vyberala postupne, tiez som nechcela naraz minut tolko peniazkov. od augusta som mala recepty a posledne tabletky - utrogestan som vyberala v novembri.... a bolo to ok
A ako dlho to cele trvalo od liekov az po odber vajicok?ja mam v papieroch napisane,ze predpokladana liecba je 6 mesiacov. 😒
Dievčatá, predám 3x Provera (5 mg, tbl), použiteľné do 09/2015 a 05/2016. V prípade záujmu sa ozvite na bratislavacentrum@centrum.sk.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jasminka_kk ahoj 🙂
mne predpísali všetko naraz priamo v heliose (Martin) a hneď som si všetko naraz vybrala (provera, decapeptyl, gonal) a teraz ešte pregnyl a po ET ešte dostanem nejaké lieky...