Predoperačné vyšetrenie pred IVF

mirkabr2
20. sep 2021

Ahojte. Plánujeme 3.cyklus IVF. Volala som si sestričke do internej amb. kde chcem absolvovať predoperačné vyš. kvôli narkóze pri odbere oocytov a sestrička mi povedala, že si to musím zaplatiť, pretože mám nárok len na jedno predoperačné vyšetrenie pred IVF, nakoľko je to moje 3... ako ste to mali vy? Poisťovňu som kontaktovala, no odpoveď mi zrejme príde asi až po IVF... majú čas.

e1i
21. sep 2021

@mirkabr2 pred kazdym zakrokom v narkoze mas narok na ipv. To mas akoby ti povedali ked ai zlomis 2x tu istú ruku ze druhy raz ta zoperuju zaziva, alebo co. Blbosť ze si to musíš platit

A este aj mas narok na 3 cykly ivf hradene takže sa nedaj odbiť

mikasz
21. sep 2021

@mirkabr2 urcite sa to da spravit na poistovnu, najdi inu ambulanciu

sisk43
21. sep 2021

@mirkabr2 ja keď som bola na predoperačnom, sa ma lekárka pýtala, či to mám prvé, alebo už som bola na nejakom, lebo že keď prvé, tak to ide cez poisťovňu, ale že keď už druhé a viac, tak si to hradim sama 🤷‍♀️ mala som ale len prvé, takže neviem....

mirkabr2
autor
21. sep 2021

@sisk43 No výborne. Asi si to musim ist vystat do poistovne ku okienku...🙈😂

beatinka
21. sep 2021

Ja som bola na troch ivf za jeden rok a ani raz nebol problém s predoperačnými. Žiadne také, že už raz som bola, tak nemám nárok…

mikasz
21. sep 2021

Ja rovnako ako @beatinka, 4x ivf a vzdy interne predoperacne na poistovnu, akurat posledny krat som cast platila, lebo to mali ako nadstandard, ze vsetko v jednom a spravu poslali na mail

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre