ahojte prosím vám to interné predoperačné vyšetrenie, odbery krvi a ekg ste absolvovali u svojho obvodného lelára? alebo treba k internistovi?
Mne to vsetko spravila obvodacka
mne obvodna zobrala krv, na ekg som bola u internej dr
Interné
Niektoré obvodne to robia niektoré nie.
Internista
idealne je to na internej, kde si to urobia na komplet , cize aj odbery aj ekg, obvodni lekari casto neurobia kompletku ako sa vyzaduje a potom "dorabaju " internisti, cest vynimkam 😉
Mne to spravila všetko moja obvodná. Skús sa opýtať ci má na to povolenie a ak nie, tak musíš na interné.
kvr obvodná, ekg interná, ale len preto, že vtedy obvodná nemala svoje egk.
bola som v piatok na predoperacnom na gyn. zakrok, nie sice IVF. robil mi to internista, neviem odkial si, ale v mestach byva kopec internistov, objednas sa a hotovo. vyhodu urcite vidim v tom, ze internista si pozrel vsetky moje papiere a zhodnotil ich, co je vlastne dalsi odborny nazor, ktory ma pre mna cenu. ale musela som si doniest vysledky krvi a kartu so sebou.
@weja07 pýtala som sa a že to spraví obvodná,...prosím ťa a čo všetko to zahŕňalo? okrem teda odberu krvi a ekg ?
@januska1905 a čo všetko okrem ekg a odberu krvi robila?
Krv, ekg, moč, tlak, zhodnotenie zdravotného stavu a také klasické otázky ako pri preventívnej prehliadke. Kedy ides?
@weja07 kázali mi týždeň pred ms tak asi pôjdem niekedy budúci týždeň
Dobre. Držím palce 👊🙏🍀
@weja07 dakujem 🙂 a ozaj v tých papieroch čo mi dali je aj nejaký zoznam čo si zobrať a je tam že nočná košeľa ..to tam nedávajú nejakú erárnu? :D ja žiadnu doma nemám :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ma obvodny nato papier tak ti to moze spravit...