Baby, su tu take co sa im pozastavil rast na 3 den alebo v hociktory den ale potom to dopadlo dobre a mali ste ET?
Dnes mi povedali na 3 den predlzenej kultivacie ze sa prestali delit ale ze to este mozu....mate s tym skusenosti?
Cely den uz placem, lebo viem ze to asi nieje dobre....
ahoj´te, mne sa stalo to iste...prestali sa deliť...mala som napichane a aj prirodzene dané a zo 7 ani jedno...nič mi neostalo na mrazenie,,,a ked som sa to dozvedela vedela som že čo mi dali dve maličkééé...tak ani tie sa nechytia...ked som sa pýtala že čo...alebo nech mi niečo povedia tak nič...uplne som bola a som ešte stále z toho mimo :( nikto nič nepovie :( des...
Ja som mala 11 este na 3 den ok,ale v 5 dni uz bolo dobre len jedno a to mam v sebe uz tyzden,tak dufam,ze to je bojovnik,kedze na mrazenie nam neostalo nic...uz len dufat.A vysvetlenie-ziadne,ze mozno genetika ale tu sme mali obaja v poriadku.Tak neviem
Do 3. dna prezije asi 80 % vzniknnutych embryi, prave medzi 3 a 5 dnom nastava najvacsia selekcia, vraj do 5. dna dojde len okolo 30 % vzniknutých embryi. Preto je dobr PK, lebo preziju len silne, ktore ma potom dovod vkladat. Ja som mala oplodnených 24, do 5. dna vydrzalo 9, co je sice pekne, ale uz 6 vklad a stale nic. Pri inom IVF mi do 5. dna nedoslo z oplodnenych ani jedno a nemala som ziaden vklad. A vysvetlenie tiez ziadne.
Velmi som ta asi nepotesila, ale take su fakty.
Netilka,mozem sa spytat v akom centre si bola?Ja v MT,neviem ci je to len tam take,ze sa k tomu nevedia vyjadrit,alebo je to vsade...
clovek to predycha, nestvalo ma potom ani tak to ze to nevyslo (prvy pokus IVF) ako ta totalna neochota komunikacie zo strany CAR, ked sa clovek snazi hladat mozne priciny, resp. odporucania co dalej do dalskeho pokusu zmenit...ziadna normalna odpoved...potom jasne ze clovek premysla aj nad tym, ci je problem len u neho alebo to mohlo byt aj na strane postupu v CAR...rozhodli sme sa skusit Brno a uvidime
Hm, to mi je luto, ze Ta takto trapia. Skusala si aj nejake alternativne liecby alebo zmenit CAR?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, nam sa zastavil vývoj u všetkých čo nám ostali po ET. Vložili mi 2 trojdňové (z celkovo 7 kultivovaných), v tretí deň ešte všetky boli ok, až následne mi oznámili (po tom čo sa tie dve vložené trojdňové neujali), že zo zvyšných 5 žiadne nezamrazili lebo sa prestali vyvíjať ako mali zrejeme okolo 5 dňa..nemali sme PK. Netráp sa, mne tvrdila embryologicka, ze je to caste, ze to moze byt nahoda....aj ked ma to tiez vzalo..boli sme teraz na genetike.