Ahojte kocky. Mozno by ste mi vedeli poradit. V piatok 9.10.20 idem na ultrazvuk, predtym ako pojdem na vklad embrya. Myslim si, ze to bude az na buduci tyzden.
V pondelok som zacitila, ze mam zapal mocoveho mechura. Beriem vitamin c, urologicky caj pijem, vyluhovanu petrzlenovu vnat, urenal forte. Myslite, ze do piatku to bude ok a myslite si, ze mi odlozi vklad? Dakujem
@ https://www.blokurima.cz/
Zabera veľmi dobre ale len ak máš v moci e-coli
Dostaneš aj u nás v lekárni .
Mne zase nezaberaju atb. Jedine urinal akur, uroval, paralen, vypotit. Caje. Byt v teple. Atb ti imunitu rozhasia
Dakujem vam, ste zlate, ze ste mi poradili. Ide o to, ze aj pred odberom oocytov som toto mala, aj teraz ked mam ist na vklad. Vklad mam az 3 mesiace po odbere. Nemala som ho o par dni. Doktorka mi povedala, ze to je s liekov. Su to predsa silne lieky.
@hilia ahoj daj si urinal akut a blokurimu ako pisu baby vyssie, viem o com hovorim. Trpela som na to dlhe roky, ale mna nakoniec museli operovat a rozsirovat mi mocovu trubicu. Nemusi to byt automaticky hned na antibiotika. Skus tuto kombinaciu. Az ked to nezaberie, potom tie atb. Drzim palce 🍀
Babenky, nakoniec to bolo z liekov. Isla som na ultrazvuk, dostala som lieky a na vklad embryjka ideme 20.10.2020. Drzte palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak mas zapal, tak mas premnozenu ecoli bakteriu a nic ine ako ATB nepomozu.
co tak skor zavolat lekarovi do reprocentra a spytat sa jeho ako tu nas "vestice" na modrom koniku?