Pred vkladom embrya som dostala zápal močových ciest

hilia
6. okt 2020

Ahojte kocky. Mozno by ste mi vedeli poradit. V piatok 9.10.20 idem na ultrazvuk, predtym ako pojdem na vklad embrya. Myslim si, ze to bude az na buduci tyzden.
V pondelok som zacitila, ze mam zapal mocoveho mechura. Beriem vitamin c, urologicky caj pijem, vyluhovanu petrzlenovu vnat, urenal forte. Myslite, ze do piatku to bude ok a myslite si, ze mi odlozi vklad? Dakujem

krisbar
6. okt 2020

ak mas zapal, tak mas premnozenu ecoli bakteriu a nic ine ako ATB nepomozu.
co tak skor zavolat lekarovi do reprocentra a spytat sa jeho ako tu nas "vestice" na modrom koniku?

ctrl
6. okt 2020

@ https://www.blokurima.cz/
Zabera veľmi dobre ale len ak máš v moci e-coli
Dostaneš aj u nás v lekárni .

krisbar
6. okt 2020

@ctrl na zapal nepomoze...este mozno v skorych stadiach to ecoli vychyta ale ked uz tam ma miliony tak to bez atb neda..

dankanka
6. okt 2020

Mne zase nezaberaju atb. Jedine urinal akur, uroval, paralen, vypotit. Caje. Byt v teple. Atb ti imunitu rozhasia

hilia
autor
7. okt 2020

Dakujem vam, ste zlate, ze ste mi poradili. Ide o to, ze aj pred odberom oocytov som toto mala, aj teraz ked mam ist na vklad. Vklad mam az 3 mesiace po odbere. Nemala som ho o par dni. Doktorka mi povedala, ze to je s liekov. Su to predsa silne lieky.

titi10
9. okt 2020

@hilia ahoj daj si urinal akut a blokurimu ako pisu baby vyssie, viem o com hovorim. Trpela som na to dlhe roky, ale mna nakoniec museli operovat a rozsirovat mi mocovu trubicu. Nemusi to byt automaticky hned na antibiotika. Skus tuto kombinaciu. Az ked to nezaberie, potom tie atb. Drzim palce 🍀

hilia
autor
11. okt 2020

Babenky, nakoniec to bolo z liekov. Isla som na ultrazvuk, dostala som lieky a na vklad embryjka ideme 20.10.2020. Drzte palce

titi10
11. okt 2020

@hilia vela stasticka 🍀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre