Prechladnutie a embryotransfer

annastasia22
24. jan 2013

Ahojte chcem sa vas opytat ci mi neviete poradit...som 2dni po et po kete a od vcera mam teplotu 37.3 a mam upchaty nos s krvavymi hlienmi...hlavne sa bojim o embrijko aby som nepotratila...neviem ci ist k doktorke.zatial som si dala paralen.dakujem

anika142
24. jan 2013

@annastasia22 ahoj, paralen ti neposkodi, ak pojdes k doktorke tak mozes este nieco horsie chytit, kedze su plne cakarne. Ja by som na tvojom mieste nesla, ja som prechladla po KET ale to bolo v lete a isla som sa poradit. A odporucila mi doktorka oscilloccinum. to su tie homeopatika. Skus anticol co kupis v drogerii ak ta skrabe hrdlo, ja som mala mierne zvysenu ale paralen zabral, skus med, cibulu, cesnak atd. Neviem kazdemu nieco ine zabera, ale najma ostat doma a pod perinou, no ak by sa ti to zhorsilo tak chod k lekarke, ale povedz ze si po KET aby ti nieco zle nedala,
Ja som vcera mala vklad cerstveho drobca. Tak drzim palce a skore uzdravenie.

annastasia22
autor
24. jan 2013

A kde sa bola na vklade ...ja som bola v mt

anika142
24. jan 2013

@annastasia22 aj ja som bola v MT

pillabea
24. jan 2013

na hrdlo septofor cmúľacie, alebo stopangin spej, paralen môže byť, ak kašleš tak stodal sirup (homeopatikum)
my odkladáme KET, pretože mám zápal priedušiek a žijem od dnes na atb :( takže až o mesiac... držím palce!

annastasia22
autor
24. jan 2013

@anika142 a nestretli sme sa tam? 🙂

anika142
24. jan 2013

@annastasia22 no ty si 2 dni po et a ja som ho mala len vcera takze asi nie ale pekna nahoda 😉

21majka
24. jan 2013

@annastasia22 ahoj,neboj sa ,ja som dostala 2 dni po et taky nejaky virus,ze som cely den a celu noc prevracala,neudrzala som v sebe ani kusok vody,po 3 dnoch som si zase chcela trochu upratat v dome a spadla som zo stolicky...proste ked sa embryjko ma uchytit,tak sa uchyti a nic to nezmeni,ani choroba 🙂 Mne doktor povedal,ze prvych 20 minut po transfere je najdolezitejsich a potom uz mozu aj bomby padat...ked sa uchyti bude dobre 🙂 .Klud moja,nestresuj a mysli na to,ze uz si tehula 😀 😀 😀

annastasia22
autor
27. jan 2013

Musime zalozit nove forum

anika142
27. jan 2013

@annastasia22 ahoj, no ako sa ti vodi? uz si urobila nejaky testik?

annastasia22
autor
27. jan 2013

Nie este je len 4den tak by vysiel negativny...a ty?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre