Ahojte chcem sa vas opytat ci mi neviete poradit...som 2dni po et po kete a od vcera mam teplotu 37.3 a mam upchaty nos s krvavymi hlienmi...hlavne sa bojim o embrijko aby som nepotratila...neviem ci ist k doktorke.zatial som si dala paralen.dakujem
A kde sa bola na vklade ...ja som bola v mt
@annastasia22 aj ja som bola v MT
na hrdlo septofor cmúľacie, alebo stopangin spej, paralen môže byť, ak kašleš tak stodal sirup (homeopatikum)
my odkladáme KET, pretože mám zápal priedušiek a žijem od dnes na atb :( takže až o mesiac... držím palce!
@anika142 a nestretli sme sa tam? 🙂
@annastasia22 no ty si 2 dni po et a ja som ho mala len vcera takze asi nie ale pekna nahoda 😉
@annastasia22 ahoj,neboj sa ,ja som dostala 2 dni po et taky nejaky virus,ze som cely den a celu noc prevracala,neudrzala som v sebe ani kusok vody,po 3 dnoch som si zase chcela trochu upratat v dome a spadla som zo stolicky...proste ked sa embryjko ma uchytit,tak sa uchyti a nic to nezmeni,ani choroba 🙂 Mne doktor povedal,ze prvych 20 minut po transfere je najdolezitejsich a potom uz mozu aj bomby padat...ked sa uchyti bude dobre 🙂 .Klud moja,nestresuj a mysli na to,ze uz si tehula 😀 😀 😀
Musime zalozit nove forum
@annastasia22 ahoj, no ako sa ti vodi? uz si urobila nejaky testik?
Nie este je len 4den tak by vysiel negativny...a ty?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@annastasia22 ahoj, paralen ti neposkodi, ak pojdes k doktorke tak mozes este nieco horsie chytit, kedze su plne cakarne. Ja by som na tvojom mieste nesla, ja som prechladla po KET ale to bolo v lete a isla som sa poradit. A odporucila mi doktorka oscilloccinum. to su tie homeopatika. Skus anticol co kupis v drogerii ak ta skrabe hrdlo, ja som mala mierne zvysenu ale paralen zabral, skus med, cibulu, cesnak atd. Neviem kazdemu nieco ine zabera, ale najma ostat doma a pod perinou, no ak by sa ti to zhorsilo tak chod k lekarke, ale povedz ze si po KET aby ti nieco zle nedala,
Ja som vcera mala vklad cerstveho drobca. Tak drzim palce a skore uzdravenie.