Ahojte bol niekto teraz v iscare martin alebo sa chystate? My mame ist na prvu konzultaciu 28.9.a chcem vediet ci pytali covid test. Alebo ako to tam chodi. Ci je lepsie si tam zavolat?
@13kvietok13 ok dakujem, prosim ta ak by sa to zmenilo das mi vediet?
@maria898 my tam ideme 23.9., takze ti dám vedieť, či sa to nejako zmenilo 😊
dnes sme boli iscare Ba, nikto nič nepýtal.
@13kvietok13 dakujem
@13kvietok13 prosim ta zhruba ako casto tam treba chodit? Riesite ivf? Zaujima ma ze ako casto tam potom budeme musiet chodit
@maria898 Nie až tak často, záleží na tom aký máte problém. Ale v podstate len na nejakú tu kontrolu a potom na samotný prípadný zákrok. My sme riešili IVF. Pred odberom vajicok si už nepamätám koľkokrát sme tam boli, ale pred vkladom len 1 kontrola a samotný vklad. Takze nie až take strašne 😊
@13kvietok13 dakujem krasne, este prosim vzdy ste tam museli ist obaja?
@maria898 Vôbec nie. V podstate tam musí byt hlavne ten z vás, komu robia vyšetrenie. Napríklad ak ideš na nejakú kontrolu- sono napríklad, tak tam môžeš ísť kľudne sama.
@13kvietok13 tak to je super lebo muz chodi vacsinou na tyzdnovky a nerada by som aby si zakazdym musel brat volno tyzden koli jednemu dnu
@maria898 To určite nie. Jeho prítomnosť pri veľa veciach nie je potrebná. Hlavne keď budú všetky dokumenty podpísané a pokial pôjde o tvoje vyšetrenia, tak tam nemusí byt 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maria898 od nás test nepýtali vôbec. Teraz sme tam často a nikto nič neriešil.