Ahojte, poradíte mi kde v Bratislave na reproimunológiu ? Chcem sa objednať. Ďakujem.
@hrasocek12 myslis vramci tych prvych odberov, ktore robia zdarma? Ak ano - staci to? Vcera som tam bola, cakam na vysledky, o 2 t mam konzultaciu k vysledkom tak som zvedava...
@deean no ja ked som ukoncila ivf neuspesne v gynfive tak som sla na dalsie do iscare pytala som si reprodukcnu urobit aj hematologiu a aj genetiku, na hemato ma poslali k inej lekarke v nemocnici a aj na genetiku do zeleznej nemocnice v ba a reprodukcnu mi robili oni, mala som tam nejake hodnoty vyssie ale vraj to nemalo branit otehotneniu ale povedala ze ak by som chcela mozu to dat vysetrit hlbsie 🙂 lenze nas uz tlacil cas tak sme chceli cim skor do toho vhupnut cakali sme pol roka uz 🙂 takze kludne ked pridu vysledky z toho prveho testu na reprodukcnu sa spytaj na to hlbsie vysetrenie 🤗 nam sa po tom vsetkom podarilo hned prvy vklad v iscare a este mame tri mraziaciky v najvyssej kvalite co sme mohli v gynfive len snivat tam od nas len peniaze brali a ziadne vysetrenia nerobili len hormonalny a spermiogram obycajny a aj na ten 200eurovy nas nahovorili..
kočky žiadna mi neporadí to reproimuno?
@deean Podla mna to asi nestaci. Neviem, co vsetko ti robili, ale na vysledky z imunologie sa caka 6 tyzdnov.
@daniela2707 Ahoj. Ja som bola na reprodukcnej imunologii v BA v Imunovitale. Podla mna tam zozenies najskorsi termin. Volala som im v decembri a uz na januar mi dali termin. V Nitre mali volny termin az v marci.
@majoranka24 ďakujem ti🙂
@daniela2707 v blave imunovital
@butterfly333 ďakujem, som volala, majú záznamník, skúsim neskôr 🙂 Ja by som potrebovala termín tak na marec - apríl...
@daniela2707 ja tam vždy píšem mail a vždy mi v ten deň odpisu tak skús radšej mail.
@butterfly333 ok,dakovala🙂
@daniela2707 ja tam idem znova 3.2 na kontrolný odber.
@butterfly333 tak nech dobte dopadne,3.2. mam vklad🙂
@daniela2707 tak to moooc držím palčeky. Ja by som chcela vklad tak v marci podľa výsledkov z reprodukčnej imuno
@daniela2707 Ahoj. Ako sa citis po vklade? Uz si skusala testovat?😊
@majoranka24 ahoj,nevyslo to podla dnesneho testu-11den po ket. Lekar mi odpisal,ze mam este v nedelu skusit a ak bude nagativny,tak nemam ani na krv. Ja pojdem na krv radsej a vysadim lieky v utorok,ked budem vediet vysledok. Tak mi je nanic. Musim zvladnut.
@daniela2707 To mi je velmi luto.☹ Jasne, urcite chod aj na krv a az potom vysad lieky. Mne to v centre tak kazali.
@majoranka24 chcem si dat pauzu mesiac a az v dalsom cykle...musim nabrat zase sily!!!!!!!!!!
@daniela2707 Toto embryjko ste mali geneticky vysetrene, ze? Tak mozno by si si mohla dat porobit nejake vysetrenia. Ci nie je niekde inde chyba.
@majoranka24 Dakujem za radu,dnes nie som schopna premyslat. Spytam sa doktora. Dom si myslela,ze je to skor tym,ze je kvality cislo 2 plus teda moj vek. Jednej znamej sa uchytilo,tiez ma 2 kvalitu. Ale je skoro o 4 roky mladsia..,
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@daniela2707 ja ked som bola v iscare na ivf tak som sa pytala na reprodukcnu imunologiu a mi ju urobili oni zdarma.. Od nich som uz bola na vlastnu ziadost dalej a na odporucanie na hematologii a genetike 😊