Poplatky v GynFiv Žilina

tamara456
17. júl 2020

Ahojte chcem sa spýtať koľko ste platili za nejaké vstupné vyšetrenia a pod? U nás bol problém z mužovej strany teraz ale má ukážkové výsledky a stále nič tak uvažujeme že predsa len navštívime car

4stanka4
17. júl 2020

@tamara456 my sme platili za spermiogram a za HyFoSy vyšetrenie. Výšku poplatkov majú uvedenú v cenníku na stránke. Ostatné vyšetrenia a vstupná konzultácia boli bezplatné.Nám pomohlo zrejme práve HyFoSy-asi to tam nejako ten roztok "prepchal" a už som len volala že v januári na IUI nepôjdeme lebo sa to podarilo prirodzene 🙂 Držím prsty nech ste na tom rovnako 😉

andrea_r016
17. júl 2020

ako píše @4stanka4 vstupné vyšetrenia pre teba sú bezplatné a platí sa len za spermiogram a v prípade nutnosti ak dr. nariadi tak za HYFOSY. Tiež som tam bola tento týždeň a som spokojná a išla som tam, pretože tam robí moja gyneklogička.

vve
22. júl 2020

My sme tam boli zatial len na spg. A planujeme ist na kozultaciu ta by mala byt zdarma. A ďalej si myslím podla cennika podla toho aky zakrok potrebujete.

janadaniel
25. júl 2020

Ak by mal niekto zaujimave mam zvysne 3 balenia Gonal 900 expiracia jul 2020 za polovicu cenu

januska1905
1. aug 2020

@vve takze ste boli najprv na sermiogram a potom sa objednali na konzultaciu? A ako to dalej pokracuje? Aj my sa asi pojdeme objednat len neviem co a ako...

vve
1. aug 2020

@januska1905 aano boli sme na spg nakolko gyndak. Mi povedal ze sa ma dat vysetrit najskor chlap kedze je vacsia pravdepodobnost ze maju muzi problem ako zeny. Tak som tam zavolala objednala ho čisto na spg.
Nasledne siel na spg. Bol zly. Dali mi tam diagnozu a odporucanu "liecbu"a ze ma prist na kontrolny spg o 3 mesiace + mame sa objednat ako pár na konzultáciu. To zatial sme neboli nakolko cakam kym prejdu tie 3 mesiace a vybavime konzultaciu aj kontrolny spg

januska1905
1. aug 2020

@vve fuuha zasa cakat tolko. Dakujem,objednam ho teda.

vve
1. aug 2020

@januska1905 no lebo spermie sa neobnovia tak rychlo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre