Pomohla vám asistovaná reprodukcia?

3. nov 2024

Ahojte, komu pomohla asistovana reprodukcia ? Kedy sa vam vdaka nej podarilo otehotniet?

really8
3. nov 2024

Zvlastna otazka. No asi vacsine co to skusila pomohola. Otehotnela som pri prvom pokuse. Ale nechapem zmysel tejto tvojej otazky a statistiky

barbarelle
3. nov 2024

Asi si niekde celkom na začiatku a nemáš poňatia, čo sa máš spýtať. Tak to vyzerá. Ako dlho o tom uvažuješ? Asistovaná, IVF je pre tých, ktorým nepomáha prirodzené počatie. Ak si našla odrádzanie z náboženských dôvodov, tie celkom ignoruj, pretože tie sa riadia zmyslenými pravdami a hlavne vôbec nemajú k tomu mať prečo postoj, pretože celá Biblia nemá o tom ani slovko. Ja som mala takéto názory v rodine zakomplexovaných sfanatiuzovaných náboženských tradicionalistov.

Umelé oplodnenie je pomoc, ak to nejde z dôvodov zdravotných, ak niečo nejde, telo reaguje, neprijíma, lebo niečo zlyháva. Asistovaná pomáha, funguje a nie je to nič strašné, ako niekto môže hovoriť. To, čo pokladá, je nesprávne, neuplne a nejasne položená otázka. Poradiť môžem len po fázu, kedy sme nemuseli pristúpiť k IFV. My sme počali keď sme to takmer vzdali a mali naštudované komplet IFV. Nakoniec nebolo treba. Ak by sa tak nestalo, šla by som určite do toho. Človek to má v hlave už raz nastavené, že chce byť rodič a stane sa ním. Tam nie je o čom. Skôr ak máš pochybnosti, uveď aké. Alebo koho názory to sú.

martinaju
3. nov 2024

Ivf pomohlo vela parom ale je aj vela parov ktore riesia ivf xy rokov a vrazili do toho tisice a dietatko nemaju. Takze je to individualne. Daj sa do skupinu ivf tu na modrom konovi alebo fb su aj slovenske aj ceske skupiny. Nieco si o tom precitaj a potom mozno budes mat konkretnejsie otazky 🙂

martaatram
3. nov 2024

Nam pomohla po 9 rokoch po 2 ivf 11 vkladoch mnozstvo dr..a cca 14000€

snowflakenel
3. nov 2024

Pomohla, vysiel 2. Cyklus ivf, druhy vklad.
Po 8 rokoch som otehotnela.znova- prirozdene, necakane.

vanda83
3. nov 2024

Áno, máme 2 deti.

leennkka0710
5. nov 2024

Prvé bohužiaľ nevyšlo ,, čaká nás druhé ,,, zatiaľ sme dali do toho 9000€ ..

martaatram
5. nov 2024

@leennkka0710 ani nam prve nie … verim ze v druhom budete mat uspech🙏🏻ak za mňa mozem poradit tak určite genetiku embryi🙏🏻🍀drzim palce

lalilla
5. nov 2024

Nam aj ano aj nie, mam za sebou 3ivf, 2 tehotenstva a obe nedopadli zial dobre. Niekomu sa podari hned, niekomu vobec, niekto je ako ja a niekomu sa ani neuchyti. Tazko povedat

patris1993
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baskustek
6. nov 2024

Ako komu, záleží to od mnoho faktorov, veku a diagnóz. Niekomu vyjde hneď prvý vklad a niekto sa trápi roky. Na insta sledujem žienku, čo má za sebou 30 vkladov, dala do toho cez 60tis EUR a dieťa stále nemá. Tuším je aj moderátorka v skupine IVF. Ale to sú extrémne prípady, väčšine sa to podarí aj keď až na xy pokus niekedy

leennkka0710
11. nov 2024

@martaatram ďakujem velmi za podporu ❤️ ,,, no mali sme 2 embrya a povedali , že sú krásne a neviem ako sa to už volá ale priplatila som si ako by to lepidielko,, že embryo sa pekne potom uchytí a bohužiaľ som začala krvácať ,, len ja som chytila aj bolesti ,, zápal zo spodu ,,

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre