Ahojte. Možno blbá otázka ale ak som v Bratislave absolvovala ivf, mala som podať nejakú žiadosť o preplatenie časti nákladov na ivf? Ako je to s tým pre platením nákladov? 🤔 Ďakujem za odpovede.
@klarka0002 u mna to vsetko riesilo car iscare. Poslali ziadost do poistovne(vszp), po schvaleni som uz len doplacala za lieky v lekarni a potom za doplnkove sluzby (icsi, pk, embryoglue) priamo v car
žiadosť do poisťovne o preplatenie IVF sa posiela ešte pred IVF prostredníctvom centra. Neviem, či ti dodatočne schvália nejaké preplatenie nákladov.
@klarka0002 myslím ze ak je to na sk tak tam už len v car platíš ten doplatok, ak by to bolo v CZ tak tam to platíš najprv celé a potom ziadas poisťovňu o úhradu časti nákladov. Vtedy to samozrejme musíš mat vopred schválené tu liečbu v cz
@e1i ďakujem. Máš pravdu. Volala som do car a potvrdili mi ze poisťovňu riešili oni a ja som len doplácala.. Takže nemusí sa nič riešiť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@klarka0002 záleží od ZP.