Podľa čoho si máme vybrať CAR?

adara777
12. júl 2020

Ahojte. Kto by mi vedel poradiť podľa čoho vyberať CAR?Či teda prihliadať dosť na to, že pracujú aj cez víkendy alebo to je jedno? Som totiž po jednom neúspešnom IVF, som už samoplatca,takže chcem dať do toho všetko...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adara777
autor
12. júl 2020

Do prvého ivf som išla viacmenej že to isto výjde a verila dom dr. Ako s prístupom som bola veľmi spokojná. Len keď to nevyšlo, začala som sa v tom viac šprtať a tiež si myslím že ženské telo sa fakt nedá naplanovat, proste že by mali fungovať ,ak treba, nonstop. Veď sa za to platí a nie málo...

zuzka251
12. júl 2020

@adara777 skusila som iscare a helios. lekarka v heliose mi prisla ovela objektivnejsia, nezdalo sa mi, ze by ma do niecoho tlacila, bavila sa dost narovinu..cize za mna helios.

adara777
autor
13. júl 2020

@zuzka251 vďaka

iana_123
17. júl 2020

@adara777 ahoj, aj za mna Helios v Martine. Čo sa týka pracovnej doby, ak je to potrebné, robia samozrejme aj vikendy. Mne vyšiel odber vajíčok na sobotu a doktor prišiel vysmiaty, plus cely tím (anestéziologička, embryologovia, recepčná, koordinátorky), proste splašila som celu kliniku a venovali sa mi od 7. rana do pól 12 obeda 😁👐

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre