Ahojte podarilo sa vam otehotniet cez inseminacia?Dakujem za odpoved
@kakawah dakujem za odpoved, no my mame ist do martina len som citala ze to nieje moc uspesne tak neviem preto sa takto tu informujem . Aj ste brala nejake lieky ?
My sme boli 3x a nic
Ked som uz bola " po", lezala som v takej miestnosti, kde boli dalsie dve " po". A oni obidve uz tam boli po 3x. Predtym neúspešne. Ale podla mna treba skusit. Uz celkom nepamätám ale brala som nieco, aj mi pichli nejaku injekciu, ono to ma nejakú postupnost. Inak ja som mala hormonalne problémy, mm slabe spermie. Snazili sme sa 5r. Po navsteve v Brne a po vsetkych vysetreniach nam povedali ze dieta mozme mat len treba tomu pomoct. Ani som neverila ze sa to podari.Urcite skuste
@kakawah
@albertka1980 no my sme obaja zdravy , manzel ma spermie dobre no ja mam problem len z vajcovodom na pravej strane mam nepriechodni to mi zistili pred rokom na laparskopii vcera v Martine mi zas robili kontrolu a je to stale rovnake tak mi dala lekarka lieky letrozol a buduci mesiac nas caka prvy krat insimibaciia len som citala ze to nieje uspesne moc tak chcem skusit aspon raz a ak.nic tak pojdem asi priamo na umele oplodnenie
@albertka1980 sak toho sa aj ja obava ze to nevide
@kika09876543 my sme tiez obaja zdravi, dokonca sa nam podarilo 3x otehotniet prirodzene. Manzel spermie uplne super, ja pravidelny cyklus s ovulaciou. Nakoniec zistili iny problem, pre ktory sme museli podstupit IVF a mame 14mesacnu dcerku. To sme ale este pred IUI nevedeli, za nas strata casu, ale mozno vam to vyjde. V kazdom pripade drzim palce.
@kika09876543 prosim ta skus to. Veľká sanca ze to vyjde. Drzim prsty. Daj vediet potom🙏🍀❤
@kakawah dakujem velmi pekne
@albertka1980 gratulujem ☺☺ dakujem vemi pekne budem sa modlit nech nam to vide lebo uz som v kincoch . IVF vam to vyslo na prvy krat ?
@kika09876543 zial nie, na 3x aj to az v Brne.
Ahoj my sme mali iui a podarilo sa vždy na druhy pokus, len my to máme ťažšie aj s donosenim. Tretí krát to boli trojicky, ale tie som potratila vo vyššom štádiu tak máme doma princeznú za vyskúšanie nič nedáš
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne ano, na prvy krat. Ale este pred 18r. V CAR Brno.