ajojte..zaujimalo by ma ci moja vyska a vaha moze ovplyvnit IVF....mam 166 cm......vaha teraz je na 77 kg...za 2 mesiace som pribrala 7 kg....ja viem je to dost..a bojim sa ze umele sa koli tomu nepodari....podarilo sa vam ivf aj ked ste mali viac kg?
ahojte.Dici ja som otehotela po ivf na ;2. pokus a aj s nadváhou(oveľa väčšou ako máš Ty. 😉
Po tých liekoch sa lepilo na mna všetko 😕
ajoj ciky a janazuza...ja len ci mi to nemoze uskodit tie kila naraz...mam 21...takze mam dost velku nadvahu... ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 a som s toho nestastna...
dicinka viac kíl nie je nič dobré ani zlé. Záleží na tom ako sa ty cítiš. Nemusíš byť s toho nešťastná. Ja som mala nadváhu raz takú ako ty a k tomu ešte aj astma... ☹ . Myslím si , že prežiť toto všetko oklolo ivf nás posiluje do budúcna.
Mne kilá ostali a nemôžem sa ich zbaviť, ale som šťastná, že mám nášho beťára 😉
ok...tak sa budem snazit na to nemysliet..dakujem ti za podporu... 😉
No mne Herman odporučil schudnúť mám 164cm a mala som pred dvoma mesiacmi 73kg a teraz mám 65.Predpísal mi hak aj metfogammu takže pomaly to ide dole.Idem na svoje 4 ivf v oktobri a určite sa budem snažiť čím viac zhodiť aspoň dúfam,že si tým zvýšim šancu na otehotnenie.Neviem ale asi aj nadváha neprospieva.Len keby sme nepriberali od tých hormonoch 😖
staza....mne hermi nepovedal nic..ale to ma teraz nevidel...je to zatas pre mlady organizmus...citim sa zle...ale teraz uz nestiham zhodit viac....iba ak by som nejedla....asi to skusim 😉 pred rokom som tiez schudla pred 1 ivf....mala som 65 kg..a bolo mi skvelo..uplny rozdiel...aj taky pocit lepsi som mala..ako sa tomu vravi...proste bola som na seba hrda vtedy..ja mam hlavne problem s bruskom...a stehnami...nemam ani silne boky....nic...ale vadi mi brusko..velmi...nepekne mi uz vysi....ja som taka krava... 😠 by som si to najradsej odrezala ☹
ja som od januara pribrala asi 13-15 kg a to vam mozem povedat, ze jem len strasne malo, sladkosti mi nechutia, takze si neviem predstavit ako by som mala schudnut, iba ak tak nejest uz vobec. A presne som pribrala na partiach tela - brucho a stehna najviac.
Nepoznam zenu, ktora v CAR pri liecbe nepribrala a je kopa tehuliek aj s nadvahou, nehovoriac o prirodzenych tehulkach, ktore maju aj bez liekov bezne nadvahu. Moj nazor na nadvahu je ten (nikdy som nebola chrda a ani na to stavbu tela nemam, takze nikdy ani nebudem), pokial nadvaha nie je prilis velka, co sa uz rovna snad obezite, tak je to v poriadku. Mne osobne dokina na nadvahu nikdy nic nepovedala a to je ku mne az prilis otvorena, je to typ doktorky, co vas sfukne bezproblemov, ak nieco nie je v poriadku.
pointka drzim ti palce nech ti KET vyjde 🤐 😵 dlho si tu nebola...us si v poriadku ?
pointka aj ja ti drzim palceky-..... 😉
lauri nie som, zase mi sliznica zastala na 7mm a beriem hranicne davky estrogenu, cize mozem zacat krvacat a tym padom KET pada, zajtra idem na KO, v piatok by mal byt transfer, ale ten 1 mm do 8 mm nie a nie narast ☹
Ale aj tak si necham transfeovat nieco, ved naco som sa cely mesiac morila s liekmi ☹
Vidim, ze ty pauzujes teraz? Ja ak teraz KET nebude/nevyjde, i ked dufam, ze ano, dam si pauzu aspon 2 mesiace a uz mam ziadost na 2.IVF schavlenu, tak snad...
Dicinka, Lauritka dakujem za palceky 🙂
pointka..nemas zac....aj mne traba drzat palceky...
ano dicinka, budem aj ja tebe 🙂
Musime si navzajom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dicinka pozri túto tému
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Baby ako deticky velke pobehuju po byte? Obnovuje temu, ak by niekto chcel prispiet, sama tym prechadzam, tak budem velmi rada
@nikuskaska ahoj, ja som bola na IVF pred skoro 6 rokmi a maly ma uz 5. Vtedy som vazila 82a merala 169. Podarilo sa oplodnit jedine vajicko, ktore teraz stale beha po dome B-) prave sa s manzelom rozhoduje ist do toho znovu😉 tak snad to bude tiez uspesne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dici,ja som za 10 mesiacov pribrala 10kg.............Aj ked nemám nadváhu-skôr som mala opačný problém a pri ET mi skrz moju chudosť neodporúčali dvojičky...............Tak bud rada,že si silná žena! 😉