Ahojte podarilo sa vám na na druhý pokus na ket otehotnieť ? A chcem sa opýtať kedy je dobré ísť hneď nasledujúci cyklus?neviem sa rozhodnúť lebo máme posledné emryo 😑
Nám sa, podarilo úspešne tehotenstvo v druhom cykle ivf. Druhý vklad, použili metódu picsi. Uchytilo sa, aj predtým, no kým sa, prišlo na príčinu neúspechu, trvalo to trosku. To je ťažké ti napísať, ako dlho čakať....
@snezienkaaa82 no aj mi sme si dali metódu isci aj pisci aj masc s 15vajicok sa len 2 vyvíjali no 1pokus to žiaľ nevyšlo terás začíname 2pokus len neviem či máme hneď začať tento cyklus
Ahoj 🙂 mne vyšiel úspešný 2 KET (1 IVF cyklus). V mojom prípade bol prvý vklad neúspešný, krámy mi prišli v obvyklom čase a ďalší som mala s odstupom 2 mesiacov. A cítila som vnútorne že to tentokrát vyjde a tak sa aj stalo. Dokonca si myslím že som cítila aj uhniezdenie embryjka a tehotenstky test som mala pozitívny už na 6 deň po KET. Teraz som v 27tt a chlapček rastie ako má👶
Ahoj, mne v prvom ivf vyšiel až 3. Ket - 3 ročný syn a teraz v druhom ivf to vyzerá tak že vyšiel 1.ket . Držím palce
Ahojte, netreba sa vzdávať.Ja som mala pri prvom IVF 3 neuspesne vklady. Po každom som musela mať aspoň 1 normalnu ms, a potom boli rozne vysetrenia. pri druhom IVF som mala hned 1 úspešný dala som si vložiť rovno 2 embrijka. Dokonca na 7 den som nemala ani test pozitivny takze malí zazrak. Teraz 13tt
@alex1656 tak vieš, keď si mala ducha už 5.den, tak 14.den musíš mat vyššie hcg.
Ale ako píšem, ja som mala pri druhom až 9.den ducha a 14.den 2100hcg, takže to je riadny skok, za tých pár dní. Ak si mala 12.den 1200, tak 14.den je 4200 úplne v poriadku. Podľa mňa to nie je veľa, keď už si 5.den mala ducha. Všetko záleží na tom, kedy sa babo uhniezdilo. Hcg sa zdvojnásobí je každý druhý deň. To je normálne. Pravda, môžu to byt aj dvojičky, ale nemusia. Aj tak je to v tomto štádiu vždy hop, alebo trop... Treba verit💗
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iwuskapoh ja som isla vzdy po 3 m. Teda et bol 7/18 biochemické, ket 11/18 MA v 9 tt. Dalsi et bol 3/19 úspešný, v 5/21 sme sa rozhodli pre ket-ani tuk. Ďalší ket sme mali 9/21 ale v 7+0 zistene mimomaternicové, čiže 10/21 laparoskopia s odobratim praveho vajcovodu kde bolo. Další môžme mať po 3-4 cykloch. Takze ket boli úspešné ale nie s úspešným koncom
Vzdy sme isli tak ako nam doporucila dr. Medzi tymito dvomi poslednymi bol nas napad pockat, lebo leto chceli sme si oddýchnuť a ked sme chceli v auguste tak v juli som mala infekt močových ciest tak preto som to odlozila na september