Ahojte, v pondelok 23.9. som mala ket. Aké ste mali pocity po vklade? Cítili ste, že sa niečo deje? 😶
Prvý vklad mi bolo všetko možné - tehotná som nebola ( vklad riadený s liekmi ) druhý vklad, na tretí deň som mala príznaky ... šteklilo ma a ťahalo okolo pupka a potom som vstávala s neznesiteľnou bolesťou v krížoch, potom som mala 3 dni strašnú migrénu ... a na tuším 9 deň ma straaašne pichlo v podbrušku a akoby seklo, všetky príznaky odzneli ... ale tehotná som bola :D vklad v natíve bez liekov... Ďalší vklad, strašne bolesti prs a krížov a toto trvalo 3 dni a potom všetko odznelo - tehotná som nebola vklad v native bez liekov ...
@nikoleta999 ja mám riadený vklad. Keď som prišla domov v deň vkladu, tak poobede som cítila také jemné kŕče v podbrušku, ale boli takmer nebadatelné. Občas len veľmi jemné cítim podbruško, ale neviem, či je to z liekov alebo či sa niečo deje
Ja som mala prvy krat bolesti v krizoch. Par krat za zivot som ich iba mala. A sem tam ma tahalo v podbrusku
@emmitko To Ti žiadna z nás ani nepovie, pretože to netušíme ... akože najhoršie na tomto celom je, len čakať, nič Ti neostáva ... Ja som tiež si prečítala, že jedna mala také isté príznaky ako ja, tak už som to brala, ako pozitívny výsledok a nakoniec u mňa tie jej pocity, neznamenali absolútne nič, to je ťažko povedať. Ale držííím palce 🙂))
@emmitko do kelu. To je moc. Prosim ťa, ja len chcem ak môžem poradiť ...pred tretim vkladom som cca 3/4 roka cvičila Mojžišovku, naparky robila aj na akupunkture som bola a rozne čínske lieky a čaje pila , aj uvoľnenie panvoveho dna mi 3 krat robili a zrazu sa vklad podaril. Skúšala so aj tieto veci?
@monicazbb toto som neskúšala, akože uvažujem o tej akupunkture. O tej som už niečo počula. Nám odporučili reproimuno, že či tam nie je niečo zle ešte. A objednala som sa na endokrinológiu. Doteraz ma tam nikto neposlal. Takže idem sama od seba, teda poprosila som obvodnú o odporúčanie. Chcem si ešte tieto 2 vyšetrenia urobiť a uvidíme 🙏🏻 je to celé veľmi únavné. Hlavne hlava pracuje na 300% keď je ten proces a ak to aj nevyjde. Musíme bojovať 😊 ale som z toho veľmi unavená a potrebujem si odpočinúť. Chcem sa teraz venovať chvíľku sebe a keď sa budem cítiť lepšie, tak urobíme to reproimuno a pôjdeme skúsiť. Vám sa podarilo babenko? 😊
@emmitko ano, ale len sme chodili na vklady a nič. Nechapala som, lebo v podstate som zdrava. Už som sa pripravovala na treti a stopla som to. Vypytala som si listok od OL na rehabilit. Vyšetrenie. Lekarka mi dala niekolko cvičení a tak rehabilitačna z fleku povedala že mam veľa spaziem a celkovo som stuhnuta ..atď. že preto sa embryo neuchytí lebo sa v tej maternici neciti dobre. Tak som cvičila kazdy den ( občas každy druhy 🙄) dokonca som si kupila stimulator panvoveho dna bo tie cviky mi jednoducho nešli. Pila som čaje, činska medicina, gynekologicke naparky, akupunktura, bromelain ...veľa veci. Na vklad sme išli po dovolenke pri mori ...dokonca som zmenila lekara a ten novy je uzasny , spravil mi kadejake stery navyše, zistil mi mykozu, streptokoka, vybrali sme s muzom Atb. No jednoducho všetko možne.Konečne po skoro roku sme šli na treti vklad, zmierena nech to dopadne akokoľvek ale v vedomim že fakt všetko som spravila. Dokonca mi zmenili aj lieky na ine (prolutex a amelgen) lebo ten progesteron je grc. A už som v 4 mesiaci .
Hnevam sa trochu na tieto reprodukčne centra , že len lieky a vklad a nič ine neradia. Preto aspoň takto širim osvetu.
Ak budeš potrebovať čokolvek viac, napišem to v SS.
@monicazbb wau, naozaj si toho absolvovala hodne. Akože tie rehabilitácie môžu byť naozaj užitočné. Tiež sa cítim stuhnuto. Ešte som o tom stimulátore nepočula 😯 tiež chceme počkať a na vklad ísť až po dovolenke. Zhodli sme sa, že je to síce dlhšia pauza, ale chcem sa dovtedy dať do poriadku a stihnúť aj tú reproimuno. Zrovna budem mať predtým aj preventívnu u gynekológa, tak ich chcem poprosiť o stery, že ak by bola nejaká mykóza, aby sa to stihlo preliečiť. Ja som tiež mala amelgen a prolutex. Ale hlavne chcem, že tá dovolenka je náš sen na leto a cítime to obaja, že to potrebujeme. Nechceme na to tlačiť a radšej pôjdeme keď sa budeme na to cítiť. Ale som veľmi vďačná, že si mi to takto napísala, naozaj sa na to pozriem a vyskúšam určite aspoň niečo. Ak mi vieš poradiť prípadne aj do SS, že aké čaje si pila a kde si kúpila naparky prípadne čo z čínskej medicíny si skúsila budem vďačná 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emmitko drzim vam palce samozrejme
🍀🍀🍀
Ja som nebadala ziadne zmeny ... ani priznaky som nemala ziadne neskor ... vela stastia !!!