Ahojte.
Mám otázku. Som po transfere, všetko Ok, test pozitívny, začala som tretí týžden. Len začínam mať trochu obavy, lebo mám hnedastý výtok. Je to Ok? Stále pociťujem bolesti trochu v podbrušku, ale to pripisujem hniezdeniu, len som znepokojená kvôli tomu výtoku.
Aké máte skúsenosti?
To že som nebola ešte nikde na krv. Ja totižto žijem v Nórsku, a včera bol 14 deň od transferu. Mala som si robiť test a volať na kliniku. V siedmom týždni idem na sono. Tu je to trochu inak ako na Sk...
No uvidíme. V každom prípade to budem sledovať. Dúfam, že to čo najskôr ustane ... 🙄
Prestaň čítať! Neboj. Niektoré ženy spinia počas celého tehu. Slabý výtok je OK. Ja som dokonca krvacala jeden deň a malička je v poriadku. A viem, že ťažko, ale skus sa menej sledovať. Stres je horší ako ten výtok. Myslí pozitívne teš sa, že sa ujalo. Už len pár mesiačikov a kriklun bude na svete. Inak ja som mala bolesti podbrušku celý čas. Ku koncu to bolo ešte horšie. A gratulujem maminka!
@rheuska ďakujem ďakujem. Veď to, ze som si sadla pred Google, a spravila som to najhoršie asi 😂
Kamarátka bola tiež na IVF, tak som jej písala, aké mala ona skúsenosti, a tiež ma upokojila.
Tak už len čakať. Ešte stále nejako tomu nedokážem uveriť, po toľkých rokoch snaženia, a je to skoro tu 😍
Ja som priamo v Trondheim!! 😬
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1zabka ano moze ist o uhniezdeovanie 🙂 ....dokym to nieje vyslovene krv tak bat sa nemusis 🙂 ....ja s tym osobne skusenosti nemam ale vela som precitala .... ja som po ET dostala na 8den MS a bola to hned krv takze to boklo hned jasne.....ale teraz citam ze mas pozitivne testy tak neviem ci vlastne moze ist o uhniezdovanie kedze podla mna by uz malo byt uhniezdene nie?ci?...neviem teraz 😒 a uz si bola teda aj na krvnych testoch?