Pocity po transfere

1zabka
25. jún 2016

Ahojte.
Mám otázku. Som po transfere, všetko Ok, test pozitívny, začala som tretí týžden. Len začínam mať trochu obavy, lebo mám hnedastý výtok. Je to Ok? Stále pociťujem bolesti trochu v podbrušku, ale to pripisujem hniezdeniu, len som znepokojená kvôli tomu výtoku.
Aké máte skúsenosti?

dadka0110
25. jún 2016

@1zabka ano moze ist o uhniezdeovanie 🙂 ....dokym to nieje vyslovene krv tak bat sa nemusis 🙂 ....ja s tym osobne skusenosti nemam ale vela som precitala .... ja som po ET dostala na 8den MS a bola to hned krv takze to boklo hned jasne.....ale teraz citam ze mas pozitivne testy tak neviem ci vlastne moze ist o uhniezdovanie kedze podla mna by uz malo byt uhniezdene nie?ci?...neviem teraz 😒 a uz si bola teda aj na krvnych testoch?

1zabka
autor
25. jún 2016

To že som nebola ešte nikde na krv. Ja totižto žijem v Nórsku, a včera bol 14 deň od transferu. Mala som si robiť test a volať na kliniku. V siedmom týždni idem na sono. Tu je to trochu inak ako na Sk...
No uvidíme. V každom prípade to budem sledovať. Dúfam, že to čo najskôr ustane ... 🙄

dadka0110
25. jún 2016

@1zabka aha...takze testy pozitivne a dnes mas 15den ... uz tomu rozumiem 🙂 ....myslim ze sda nemusis bat, ak je to len spinenie to si drobcek robi len poriadok 🙂 🙂 🙂 ....a tie bolesti mozu byt ze sa ti zvacsuje maternica 🙂 ...neboj bude to ok drzim palce 🙂

1zabka
autor
25. jún 2016

@dadka0110 och ďakujem. Lebo všade len čítam, že to môže byť začiatok potratu a samé strašné veci, tak som len potrebovala, aby ma niekto upokojil 😃😃😃

dadka0110
25. jún 2016

@1zabka ale nie nemyslim si 😒 😒 😒 ...neboj bude dobre urcite 🙂 🙂 🙂

adela8376
25. jún 2016

@1zabka Ahoj. aj som v Nórsku a tiež som mala včera 14. deň po transfere. Ale ja som si test nespravila, bola som na krv, teraz len čakám. Pocity mám všelijaké, ale snáď bude dobre. 🙂

1zabka
autor
25. jún 2016

@adela8376 to vážne? A kde presne v Norge si? 😊

rheuska
25. jún 2016

Prestaň čítať! Neboj. Niektoré ženy spinia počas celého tehu. Slabý výtok je OK. Ja som dokonca krvacala jeden deň a malička je v poriadku. A viem, že ťažko, ale skus sa menej sledovať. Stres je horší ako ten výtok. Myslí pozitívne teš sa, že sa ujalo. Už len pár mesiačikov a kriklun bude na svete. Inak ja som mala bolesti podbrušku celý čas. Ku koncu to bolo ešte horšie. A gratulujem maminka!

1zabka
autor
25. jún 2016

@rheuska ďakujem ďakujem. Veď to, ze som si sadla pred Google, a spravila som to najhoršie asi 😂
Kamarátka bola tiež na IVF, tak som jej písala, aké mala ona skúsenosti, a tiež ma upokojila.
Tak už len čakať. Ešte stále nejako tomu nedokážem uveriť, po toľkých rokoch snaženia, a je to skoro tu 😍

adela8376
25. jún 2016

@1zabka pri Trondheime.

1zabka
autor
25. jún 2016

Ja som priamo v Trondheim!! 😬

adela8376
25. jún 2016

@1zabka a gratulujem k dvom čiarkam, ja nemám zatiaľ odvahu, asi počkám na ten krvný test

1zabka
autor
25. jún 2016

@adela8376 ja som robila hneď test. O krvi sme sa s doktorom nebavili.
A kde ste to riešili?

adela8376
25. jún 2016

@1zabka v Medicuse

1zabka
autor
25. jún 2016

@adela8376 super, tam sme boli aj my, ale nakoniec sme sa rozhodli pre St. Olav ...
Držím palce k pozitívnemu výsledku. Je to bomba, keď zistíš, že si v tom. Aspoň ja som nevedela, čo so sebou 😂😂

adela8376
25. jún 2016

@1zabka toto je už tretí pokus. Pri prvom šlo o biochemické tehotenstvo, takže radosť a následné sklamanie. Druhý pokus stroskotal na embryjkách, ktoré sa nedelili a teraz dúfame znova 🙂

1zabka
autor
25. jún 2016

@adela8376 och bože. Tak ja možem byť rada, že to vyzerá zatiaľ so mnou Ok. Toto bol prvý pokus, a dúfam, že úspešný.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre