Pocity po KET + preventívne Clexane

25. feb 2023

Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci ste niektora pichala Clexane po KET a ako ste sa citili? Bola som na KET v utorok, z toho clexanu som nejaka otapena, cervena v tvari a opuchnuta cela... Mali ste podobne neziaduce ucinky, pomohlo vam pichanie Clexanu k uspesnemu tehotenstvu? Ake priznaky ste mali par dni po KET ked to vyslo? Ak ste niektora cerstvo po vklade, ozvite sa 🙂

martinaju
25. feb 2023

Ako moze byt alergia na clexan ale z clexanu urcite nie si otapena ale skor z inych liekov ktore beries. Ta alergia tiez moze byt skor na ine lieky obsahuju soju. Pri clexane je skor svrbenie v mieste v pichu. A nie clexan maximalne moze len pomoct kedze riedit krv tak by prekrvilo viac maternicu.

autor
25. feb 2023

@martinaju ahoj. Beriem len utrogestan 2 tbl vecer a picham clexane. Ket bol v prirodzenom cykle. Progestero som brala velakrat a z neho taketo stavy som nemala. Tak mi to vychadza na Clexane. No skusim pockat este par dni.

martinaju
25. feb 2023

Progresteron mas stale rovnaky? Mne toez nerobil utrogestan moc dobre… zavolaj si do car ale teda mne to skor vychadza na utrogestan ako na clexan ako som pisala bolo by svebenie v mieste vpichu neocevenela by si. A unavena mozes byt kludne z liekov. Organizmus nie je stroj a teda moze vzdy reagovat inak raz si viac raz menej unavena. Je uplne normalne byt unavena z progresteronu. Neviem ako ho beries ideal je vkladat ma slabsie neziaduce ucinky.

stellarstar
25. feb 2023

Môžeš mať alergickú reakciu na clexane, treba ísť za dr aby ti dal iné

sally001
25. feb 2023

Ahoj ja si picham od stredy clexan v piatok som mala ket a v prvom tehotenstve som ho mala ale do 13tt zamna je lepsi fraxiparine ten som si ku koncu tehotenstva pichala kvôli kovidu...podľa mňa má menej bolelo to vpichanie....z clexanu som si hneď v stredu spravila modrinu jak tenisovú loptu🤣 a únava môže byť kvôli hormonom

autor
25. feb 2023

@martinaju mam utrogestan, je pravda; ze predtym som mala ine znacky progesteronu.. tak mozno aj z neho to mam... skusim par dni pockat a ked sa to nezmeni tak poviem dr; zatial mi povddala, ze mam vysadit clexane - ze pravdepodobne to mam z neho, lebo mi aj jednorazovo tiekla krv z nosa a mam tlaky v hlave. Utrogestan vkladam 2 tbl pred spanim.

autor
25. feb 2023

@sally001 ahoj a ake hormony to mozu sposobovat? Uzivam len ten utrogestan 2tbl vkladam vecer. A clexane len preventivne kvoli predoslym biochemickym. Kedy planujes testovat po 14 dnoch od vkladu?

sally001
25. feb 2023

Progesteron alebo možno aj hcg neviem ...na 10den

bubko13
7. mar 2023

Ja som si pichala Clexan cele tehotenstvo, bez nejakych specifickych priznakov, len to bolo otravne. Ak je tu niekto z centier v Brne a plati si za clexan, tak podarujem neotvorene balenia Clexanu 0.4

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre