Pocity po KET

zombie2023
3. máj 2023

Ahojte,
Chcela by som sa opýtať či aj vy ste sa cítili na 3. Deň tak pod psa? Zima mi je, občas ma pichne v ľavej strane podbruška. Dnes som mala taký stav jak pred MS. Ale nič… Bolia ma kríže. Je to pre mňa nové lebo som bola prvý krát na vklade. Bolo nám s manželom povedané, že máme krásne embryo. Beriem utrogestan, kyselinu listovú, vitamín D, estrofem, lady vita a samozrejme Clexan 4000.
Robila som si aj test niečo tam bolo ale asi som to videla iba ja. Ale beriem že je to príliš, príliš skoro.
Mali ste aj vy takéto príznaky? A nakoniec všetko bolo úspešné? A máte bábo v brušku alebo už doma❤️🙏🙏 My si tak veľmi prajeme. Bolo by to najkrajšie pre nás ❤️

safina541
3. máj 2023

@zombie2023 Dobry podvečer, pocity som nemala žiadne, boli sme dvakrát na Ket. Prvý krát som sa riadne sledovala a namyslala si, ze to asi vyslo a nic. Druhý krát som to ani neriešila a vyslo to. Teraz mame 3 a pol mesacneho chlapčeka.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela329
3. máj 2023

@zombie2023 mne po mojom jedinom pozitivnom bolo zima vždy večer. Síce to nedopadlo dobre, ale presne vtedy, ked testy silneli, som mala zimnice 🍀

zombie2023
autor
3. máj 2023

@michaela329 ja mám ľadové nohy a ľadové ruky. Posledné dni vkuse. Neviem sa vôbec ale že vôbec otepliť. Aj vy ste to tak mali?

michaela329
3. máj 2023

@zombie2023 áno, bolo mi hrozne chladno. V izbe vykurené na 26 a ja pod dekou. Spavala som v mikine. Pocity ako na ms mam vždy, ale za to môžu hormóny, ktoré berieme. Držím palce

bororka
3. máj 2023

@zombie2023 u mňa rovnako zima. A to teda ja zimu milujem, ale tie dni po som mrzla.
Mladá spí vedľa mňa. Držím palce 🍀

zombie2023
autor
3. máj 2023

@bororka to je krásne 🥰😍 veľa zdravia maličkej ❤️

miskamicha
3. máj 2023

@zombie2023 drzim palce aby sa zadarilo a bolo vsetko v poriadku. 😊

viki_00
4. máj 2023

@zombie2023 Ahooj, moje pocity po prvom KET, boli: menštruačné bolesti do 3 dňa skoro stále, potom sa to ukludnilo začalo párkrát za deň pichanie a ťahanie bruška mám cely pocit, na 3 deň ma začali prsníky boliet a kríže. Zatiaľ testy takto, tak snáď, ja som 3 deň ráno nemala čiarku ale skúsila som si poobede a už som to začínala vidieť. Zatiaľ som takto. Tak držím palce, a moja vlastná skúsenosť, testujte poobede. 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki_00
4. máj 2023

@jj298 pozerám si ako čiarka silnie, mám doma kopec testov tak prečo to nevyužiť. A som kludnejsia

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki_00
4. máj 2023

@jj298 chvalabohu silnie a za 5 dni už idem na krv tak to už nejak psychicky dobojujem 😃

brnacik
4. máj 2023

@safina541 ako keby si písala o mne 😂 ja presne tak isto, s tým rozdielom, že malička ma 2 mesiace 😁

Viem, že je to mega ťažké, najhoršie je to čakanie, no skutočne platí - čím menej sa to rieši, tým skôr sa to môže podariť 😁

werculik
24. jan 2024

Ahojte, je tu niekto kto bol teraz v Januári na KET?

martinazajacova3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre