Ahojte baby neviem či je táto téma vytvorená ale tak dala som ju ked tak ju zrušia :P
Tie ktoré ste boli na KET?aké máte pocity ?pripadne ET?
Kedy idete testovať ?Ktorý den? a ktroý den je dobre testovať ?
Mna napr včera v noci velmi prehánalo neviem prečo...
Bola mi zima,pichalo ma vo vaječnikoch,aj prsia boleli a kríže boleli...
je to moj prvý KET tak dufam,že bude uspešný...
Prosím prispievať hlavne dákymi pozitívnymi správami aj tie čo ste po a už mate detičky,
lebo nechcem čitať negativne skusensoti tých je viac než dosť dakujem za pochopenie a určite aj druhe baby budu radi 🙂
Ja som testovala na 7 dpo ket a ani by som netestovala,len mi bolo hrozne zle,cele telo ma bolelo.uz tam mi vysli // ciarky,ziadny duch.
Velku ulohu zohrava psychika,aspon u mna.vzdy som isla na vklad,ze to vyjde a pod.a figu! Toto bol moj 8 vklad,s tym,ze to nevyjde 🙂 na koze som lezala ani nie 10 min.prisla domov a fungovala normalne.asi od 3 dna ma zacali pobolievat prsia a krize.ale stale som si vravela,ze to je z liekov.Nic ine ma nebolelo,az neskor ako na menstruaciu ale to mam doteraz.spala som na bruchu cele noci ,predtym som sa bala co len pohnut 🙂
Ja uz som v 17tt a stalo to za vsetko trapenie! Drzim silno palce!!!
@domuska11 ahoj jeeej gratukujem...no ja som prve dva tri dni tak nenalahala sa a teraz fungujem dalej aj na brucho spím...
boli ma len križe tiež dáko som depresivna že asi nič
som 9 den po vklade..ale bojim sa testovat!!!!!asi na 13 dpo budem....
@zuzkavladko jeeej super gratulujem!!🙂)
užasnéé..ja som dnes 9 den po a budem tetsovat asi na 13 dc bojim sa...su to ine nervy asi že baby??aj ste plakalai od radosti aj šetkeho? ja budem ja sa poznaaam 🙂)
@maminka1986 vies ako som sa ja bala testovat?? Bola som presvedcena,ze to bude negativne a ked som tam videla tie ciarky,neviem,jasne,bola som stastna ale v tom momente som sa zacala bat o drobca ale to mi ostalo az doteraz a ostane nevazdy...zo zaciatku som aj spinila,krvacala ale uz na zaciatku mi vraveli ,ze je silny aj na vysku hcg bolo jasne,ze je to nas bojovnik.skutocne som plakala od stastia ked som pocula tlkot srdca 🙂
Inak mne testy ukazovali najsilnejsie az poobede.drziiiim silno palce nech je to tam 🙂
@domuska11 jeej ...teeeda aj si krvacala je to možne? ako je možne že napriek tomu su ženy tehotné?takže nemam zufat hned ak by osm krvacala?
ja si chcem orbit test na ten 13 dc a bojim sa ak nahodou nič :/
aj si malaine priznay?mna bolia križe a je mi zima :(((ao pred MS priznaky jaaaaj
@domuska11
@zuzkavladko baby začalo ma pichat vo vaječnikoch taka tupa bolesť ach jo nesledujem sa!!! len ked to citim tak napíšem... ja chcem byt tehotná :/ velmi juuj a j emi zima!!do kelu tam
@domuska11 práve som si dávala utrogestan a mam slbohnedé taký vytok :(((plačem už teraz ach pane bože prečo.... tak som dufala!
@maminka1986 ahoj,aj mna velmi boli jeden vajecnik....nikdy ma nebolieva,tak teraz neviem ...
@magdus999 ja som 9 den po dnes..davala som si Utrogestan a mam take slabe hnede vytok :(((((
ach bože už plačem teraz
@maminka1986 neplac, to este nic nemusi znamenat! hore hlavu...babo citi, vsetko! musis si byt100% ista ze to vyjde, a vyjde to .-) hormony sposobia aj spinenie...neviem ake velke embryjko ti vkladali, ale na 9den uz by mal byt test jasny 🙂 baby pisali ze pri vklad eblastocysty uz na 7 den mali pozit. test...pri vklade 8 bunkoveho embryjka na 9den 🙂 hore hlavu!
@maminka1986 urcite neplac. Je to uplne normalne ♥ predpokladam,ze v tychto dnoch by si mala dostat menzes,vacsina bab pocas tych dni spini....neboj sa,je to v poriadku.....a mozno ti praskla iba nejaka cievka 🙂
@jovanka81 Ďakujem si zlata 🙂 vkladali mi blastocystu citujem:krasne kvalitné embryjko...hned sa krasne rozmrazilo a delilo. ..ano presne zeby som mala mat ms...dúfam verim modlím sa....tolko znamení son mala ze to musi vynst 🙂
@maminka1986 urcite si test urob, budes mat minimalne ducha 🙂 tesim sa na tvoj ranny rpispevok .-)
@jovanka81 hehe zlata ked ja sa bojim bieleho testu :(((ci ked hyde juuyj. Ono to ukáže aj ked napr sa neuchyti? ? nevieš Prosím ako ti je? ? Bojim sa sklamania
@maminka1986 blastocysta s okmzite zavrtav d sliznice...a ked sa krasne rozmrazila..mjaaaj ved bud pozitvna...biely test necakak...prinajmensom ducha 🙂ak ni kolajnice 😉
@jovanka81 si zlata dakujem 🙂 pokusin sa nabrať odvahu 🙂 ved son pozitívna len toto ma vyviedlo z rovnovahy...ty si si kedy robila testik?
@jovanka81
@magdus999
@zuzkavladko
@domuska11 BABY DIVALA SOM SA AKO puk nato ...manžel ešte spal a mne sa snivalo že si robim test a mam dve čiarky!!!!tak somšla hore a urobila ho!!! A ZOBUDILA SOM HO CI VIDI AJ ON 🙂)) NEVERIM NECHAPEM BOJIM!!!!
BOJIM ABY TO BOLA SKUTOCNOST LEBO SA OZAJ DLHO SNAZIME a aby som sa netešila predčasnee
10 den po KET
@maminka1986 nuz co dodat, budete rodicia...mysli a bud pozitivna....coho sa bojime, to pritahuneme tak na zle an eemysli a nic necitaj...hladka brusko a zite re vas pokladik v brusu 😉
@jovanka81 ved toto .)))no to ano ved hldkám xixix
dakujem za srdiečka babenky neviem od ktorých ale dakujem potešili ste maaa
maminka1986 gratulujem
@martuska00 dakujem ešte tomu sama nevrim 🙂 počkam ešte na krv
@maminka1986 a ked som ti vravela,ze vsetko bude v poriadku,tak si neverila 🙂 gratulujeeeem ♥♥♥♥ hadam sa k tebe pridam 😒
@magdus999 vieš po tolkých rokoch ...človek neveri...po tolkom trápeni plače beznadeje je to ako sen ..🙂) len aby bolo všetko v poriadku
pravdaže sa pridáš!!!!!
@maminka1986 sny sa plnia, len musism v ne verit 🙂
@maminka1986 ♥♥az teraz som si zapla pc a hlavne blahozelaaaaaaam ,zatial potichuckj ale urcite bude vsetko ok ;)
Ja som aj spinila,aj krvacala,vzdy iba taku hnedsiu krv.mala som hematom.bolo to hrozne ist na wc a bat a co bude a zostalo mi to doteraz.neviem ake beries leiky ale ak utros skus si pridat este na obed,pi vela citronovej vody a nohy hore 🙂
Zajtra bude test silnejsi a urcite aj krasne hcg v krvi 🙂
@domuska11 DAKUJEM ja som v šoku celý den ešte večer som robila test a pekne vidno čiaročku .)) nechápem nie je mi nič iba ma bolia križe velmi...
ano pijem vodu berem femibion...
hej mam si pridat? berem utrogestan 2x2 pridám asi dufaston na obed lebo utrogestan mi neviem či vynde....utorok chcem na krv k mojmu gynekologovi to bude len 13 den po ket stači to však??
juj len nechje všetko v poriadku 🙂
ja som si rano robila test 🙂 sa mi snivalo že som tehu a ozajto bolo .))))
@maminka1986 s dufikom pockaj,to by som riesila s lekarom ale utros mozes pridat v pohode.a este spinis??
Ja som isla na 12 den po ket.uz na sono bolo vidno bodku v maternic a hacg bolo okolo 900 jednotiek.
Nemas niekoho z centra na telefone? Ze by si sa poradila ohladom duphastonu,ci si ho mozes dat.
Aj ja som rada,ze je to pozitivne 🙂 uz si mozes spokojne brusko hladkat 🙂 a ja som dnes asi citila prve pohybh nasho akrobata,tak sa tiez vytesujeme 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som testovala az na 11. den po vklade, aby som predisla pripadnym sklamaniam z bieleho testu. Na ten 11.den som mala sice len "ducha", ale bol tam 🙂 Ale viem, ze niektorym kockam ukazal test // uz na 9. den
No a nieco povzbudive - nam to vyslo na uplne prvy sup a uz som v 15tt 😉