Ahojte, dnes som absolvovala druhý KET, prečítala som si rôzne diskusie ale rada by som zdieľala pocity s niekym, kto je v rovnakom procese 🙂 po prvom ET som bola veľmi sklamaná tak dúfam, že druhý vyjde. Pocity sú rôzne, návody všelijaké ale 100% recept na úspešnosť neexistuje. Mate nejaké tipy? Ako sa cítite?
@majka2806 verím ze nám to vyjde, musíme si držať palce. Je to diskutabilné akobyť psychicky ok. Ja si myslím, že som bola aj predtým ale nevyšlo to. Určite sa od toho nedá odosobnit a nemyslieť vôbec nato. Mne doktor povedal ze každý vklad je 30%. Tak snáď to vyjde. Ešte máme zmrazene 2 embryjka.
A kam chodíte na kliniku ak smiem vedieť? Po prvom ET som fungovala normálne bez obmedzení teraz som sa rozhodla aspoň 2 dní oddychovať a potom do prace..aj keď doktor povedal ze sa nemám vôbec obmedzovať.. Uvidíme
@bambuska9 veriť treba áno 😊 len pri predošlých ket som ani neratala že nebudem tehuľka🙈 proste túžila som byt, a nič iné ako pozitívny test som ani neočakávala,, no nakoniec nič a mna to vzalo o to viac, teraz som nastavená že buď sa konečne dočkáme, alebo od nového roka idem k mojej novej Gyn, a chcem ísť skúsiť inú cestu ako IVF.
Chodíme do Helios Martin. A ty?😊
Baby viem čo prežívate..z prvého IVF iba jedno embryo vložené, ale žiaľ neudržalo sa..druhé ivf tiež len jedno embryo..prišla korona takže sme ho dali zamraziť..ale v júni keď sa to zkludnilo sme šli na KET a teraz som v 27tt..treba dúfať, nestresovať..rozprávať sa s tým malým zázrakom a veriť..držím vám palce.. 🙏
Ahojte baby,ako sa cítite? Ja som mala KET v pondelok. Ale už ma bolia kríže 🤷
@stanka2612 mna to ešte čaká v pondelok 😊
Držím palce ✊🏻
@majka2806 aj ja tebe držím palce ✊ nech sme všetky tehotné
@stanka2612 ja v utorok som mala KET a kazdy den citim tlaky a boelsti v podrusku, menstruacne niekedy aj dost silne. Dnes po nakupe som si musela lahnut, pretoze bolesti ma sprevadzali cely den. Prvykrat po ET som nic take nemala. Verim ze je to dobre znamenie.
@bambuska9 toto všetko mám aj ja,okrem tých menštruačných bolestí. Len + tie kríže bolia a toho sa obávam,to je u mňa znak,že príde menzes
@stanka2612 @bambuska9 baby pijete po vklade kávu? Snažíte sa viac menej šetriť, alebo fungujete normálne? 😊
@majka2806 fungujem viac menej normálne,keďže mám doma štvorročného syna. Ale snažím sa čo najviac sedieť,keď sa dá. A kávu pijem aj dve denne
Ahojte. Tak dnes som si po tyzdni spravila test, negativny. Citim uz aj brucho tak myslim ze na mna idu kramy. Skusim este zajtra urobit ale nedavam tomu velke sance 😪
Aj ja som dnes urobila test, muž má narodky,tak reku možno budeme mať dvojitú radosť,no tiež negatívny. Takže som už tiež rezignoval pomaly... Kríže stále bolia,takže asi tentokrát nič
@bambuska9 áno v pondelok, ešte krátko, ale cítim sa fajn, tento posledný vklad bol zaujímavý, bol trosku vraj problém s krčkom, a až na druhý krát sa im podarilo embryjko vložiť, a taktiež som to prvý krát teda poriadne cítila, až mierna bolesť pri vklade. Predtým úplne v pohodke a nič som necítila, ale do tretice mi to robila aj ina dr. No tak ja už to nechávam v božích rukách 😊
@stanka2612 ešte to nevzdávaj, ale prajem nech je všetko tak ako má❤️ A je super že už máš aspoň synčeka😉 držím ti stále ✊🏻
@stanka2612 ahoj. Ja som si dnes rano urobila test - negativny. A dnes je 9. Den tak teraz neviem ci mozem vysadit lieky. Uzivam progesteron a lenzeto a teda asi zbytocne. Nabuduci tyzden mam ist na krv ale neviem ci pojdem. Pride mi to zbytocne...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bambuska9 ahoj, ja mám za sebou 2x neúspešný ket, v pondelok má má čaká môj tretí a zároveň posledny vklad moje posledné embryjko.
Predošlé kety som sa na to veľmi sústredila, naozaj až moc, nevyšli, ani jeden. Snažím sa byt v pohode, a beriem to tak ako to je, 1vklad má 50% úspešnosť, takze buď alebo, nikto nič nezaručí. No netreba strácať nádej, psychika robí určite veľa 😉