Ahojte.
Ste niekto čerstvo po vklade?
Rada si vymením pocity a nálady , skrátim čas do nekonečného čakania do dvoch//😃
Ja dnes 4 dpo, ale už ma svrbia prsty🤣🤣
Zatial mi nikto nerobil žiadny väčší vklad na účet 😞😞
Ahojte.ja som 2dpt.na 7 urcite urobim test.nevydrzim 2tyzdne 🙈😁
Som 7.dpt. Zatiaľ som netestovala a ani nič zvláštne necítim. Toto je môj 4.vklad. Unavená bývam, ale to aj predtým a stále mi veľmi chutí káva. Ak by som dala na to, že necítim nijaké príznaky, tak by som si začala nahovárať, že zase to nevyšlo ( po pravde si to párkrát za deň aj myslím). Tak ako som si bola istá že prvý ET vyšiel, boleli má prsia atď. A nakoniec nič nebolo. Ja už neviem 🤷
ahojte dievcata, ja sice nie som par dni po vklade .. mala som vklad 3.2.
Pocity po vklade ziadne zvlastne, obcas ma trochu pichlo ale inak nic. Ani unava, ani prsia, ani proste nic. Este som zacala na 8den krvacat trochu tak si vravim ok, nevyslo ideme dalej. Zacala som aj cvicit aj vsetko a ked som si na 11dpt spravila test (mala som ist na esteticky zakrok co som mala dlhsie objednany a musela som si byt 100% ista ci mozem ci nie), na mna vybehli 2ciarky a mne skoro oci vyleteli 😂😂
Este samozrejme nemam nic vyhrane, ale dufam ze to dobojujeme dokonca. Takze ani ziadne priznaky a ani krvacanie neznamenaju neuspech. Drzim vsetkym palce ❤️
Baby ja dnes 4dpt a pobolieva má podbrusko 🙈prvý ket nevyšiel žiadne príznaky a teraz od druhého dna pobolieva 🙈🙈
Ahojte❤
Odolavate ci uz ste niektora testovala...ja som dnes skusila. Najskor sa mi zdal test uplne biely. Potom ked som sa postavila na jednu nohu, zavrela prave oko...🤣🤣tak som tam videla buduci naznak ducha....ale skor si myslim ze viem kde ma byt druha ciarka tak si ju domyslam🤣
Ja som dnes 9 dpt. Druhý a tretí deň som testovala či už vyprchala inj ovitrelle, na tretí deň už bol test čistý...tak že skúsim na 7.deň. ale v sobotu 5. deň to bol nejaký náhly impulz 😁 na obed som skúsila test na tam normálne viditeľná čiarka. Odvtedy silnie. Nie je mi vôbec nič, žiadne príznaky.
Ja dnes 7den a test biely. Od vcera spinenie, takze asi viem ako to dopadne😭
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mnavo ahoj, ja som 9DPT, doma mi uz povedali, ze som nevrla, ale to mavam aj pred ms 😂🤷🏼♀️ obcas ma pichne v podbrusku a z tych liekov som daka nafuknuta,v piatok idem na krv, tak som zvedava 😬